- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukacok
csendes tag
válasz
WongFeiHong #35 üzenetére
Azért össze ne hasonlítsd a BF3 látványát a Crysisével itt enyhén szólva is brutális fény árnyék effektek és részeletességi szint van méghozzá halmozva, ahol még a fűszálaknak is külön külön vetett árnyéka van, nem beszélve a különböző atmoszférikus füstről/effektekrő, eső stb. szűrőkről amiktől úgy néz ki a kép mint egy analog fénykép stb. a BF3 ehhez képest karton doboz grafika egyetlen fényforrásal ahol a dinamikus árnyékok sem valami különlegesek!
-
kukacok
csendes tag
Van egy idióta új effekt amit HBAO(nvidia) HDAO(ati) nak meg hasonlónak neveznek ami lényegében klasszul néz ki mivel a bizonyos szögben, teszem azt fal és padló/plafon érintkezésénél egyfajta árnyékot képez ami ugye a valóságban nincs de egy üres folyosó így kevésbé tűnik kartondoboznak, ugyanezt csinálja egyes tárgyakkal is! Ez már csak akkor fura mikor rohan feléd egy katona és még akkor is van mögötte árnyék mint egy aura amikor nem áll közvetlen háttal a falnak hanem az a fal vagy 20 méterre van tőle, akit ez idegesít sajnos nem kapcsolhatja ki mint pl. BF3-ban pedig ez az effekt igénybe veszi rendesen egyes kártyák erejét...
-
kukacok
csendes tag
Háát very highon tényleg ennyi viszont nem tudom mit nyafog grafika miatt ugyanis okosan kell azokat beállítani! Nekem a laptop gtx660m-en ami kb egy asztali gtx650Tinek felel meg majdnem minden very highon megy 1920x1080ban és 37-50 képkockával hasít.
Behuggyantások:
Post processing lowon mivel ez nem egy effekt hogy többszörösen nyalogatja az élsimitítás utófeldolgozását vagy mit ezzel életlenebbé téve a képet hanem egy parasztvakítás ami csak fingatja a videókártyákat legjobb lenne kikapcsolni.
Shadows, low érdekes akárhogyis nézegettem very higon semmivel sem voltak szebbek az árnyékok minimumon is tökéletesen homályos az élük és összefolynak a szivárvánnyal is szóval.
Shading: medium na itt kellett kompromisszumot kötnöm mediumon is brutális viszont így a távoli objektumoknál nem észlelhető minőségi csili vili grafika.Akinek még van kedve állítgatni a beállításokat annak hajrá, a directx10.1 es kártyákon of course megy csak nem minden effekt lesz olyan shiny!
-
persil
nagyúr
válasz
WongFeiHong #37 üzenetére
Hú hallod, feltettem a 13.2 béta drivert és kb duplázta az fps-em a multiplayer bétában!
Most mediumon 60+ fps!Mindenképp próbáld ki. Ha a béta driver ilyen teljesítmény növekedést hozott a béta állapotú játékban, akkor a teljes játék normális driver-rel tökéletes lesz.
-
Chp
őstag
válasz
Thunder82 #45 üzenetére
Már ne haragudj, de nem a Te dolgod eldönteni, hogy hol bukkanok éppen fel egy hozzászólással. Ez egy fórum, ami nem más rendeltetést kíván szolgálni, mint, hogy a tagok leírják a véleményüket. Az, hogy nekem és batai15 kollégának nem tetszik a videó, vagy ne adj'Isten maga a játék - ez van, elnézést, hogy ezzel belegázoltunk a lelki világodba, de tudomásul kell venni, hogy bizony nem mindenkinek tetszhet egy adott alkotás - és ezt bizony le is szabad írni, ha megválogatja a szavait az ember, s kétlem, hogy ez nem így történt volna.
-
batai15
félisten
csak én nem látom benne a csodákat?
-
Thunder82
aktív tag
EP 5 magyar felirattal
-
kpal
nagyúr
Odabassz a video
-
persil
nagyúr
válasz
WongFeiHong #37 üzenetére
Értem én, de akkor nálam miért megy ilyen "jól" ?
Nem, nem megy jól, multiban nem elégséges a 20-30 fps, de ha high-on multiban ennyit tud a gépem, akkor single-ben medium-ban meg lesz az 40-50, ami single-re tökéletes. -
persil
nagyúr
válasz
WongFeiHong #35 üzenetére
"Hát, ha az adataidnál szereplő gépen nem megy, akkor ott más baj lesz, mert az én gépemhez képest a tied egy szörnyeteg."
Mondom én. Ott valami más gubanc lesz, ha nálam így megy, akkor nálad nem kéne gondot okoznia.(mondjuk fullhd, very high azért elég combos
)
-
persil
nagyúr
válasz
WongFeiHong #33 üzenetére
Hát, ha az adataidnál szereplő gépen nem megy, akkor ott más baj lesz, mert az én gépemhez képest a tied egy szörnyeteg.
Amúgy a multi nekem sem jön be, csak kíváncsi voltam a grafikára meg magára a lövöldére. Így is örülök, hogy egyáltalán még létezik a demo fogalom.1440*900(monitorom natívja), élsimítás nélkül minden mást high-ra téve alapból olyan 30-40fps, ha lövöldözés van, akkor beesik 20 körülre(bár láttam 10 alatt is egyszer
), de mediumra állítva mindig meg van a 30+, csak tényleg nagy konfliktusokban esik le kicsit ez alá, de játszható.
Szerintem ez, ahhoz képest, hogy milyen szerény vason próbáltam, nagyon jó teljesítmény és még mediumban is elképesztően durván néz ki, főleg a víz. Szerintem nem lehet azt mondani ezek alapján, hogy nincs jól optimalizálva. Főleg úgy, hogy az amd azt írta, hogy ők csak a legutolsó build-et(tehát lényegében a kész játékot) kapják majd meg dolgozgatni, tehát release után lesz optimalizált driver és/vagy hotfix.
Ráadásul multiban, amikor 16-an ugrálnak meg lődöznek, meg robbantgatnak ész nélkül, akkor mindig lassabb a játék, mint single-ben.
Én ebből arra következtetek, hogy single-ben medium beállításokkal jól játszható(talán akár 40-50 fps is) lesz a játék.(igazából e miatt is próbáltam ki)Masinám:
phenom 2 x4 955
hd5770
4gb ddr3 -
persil
nagyúr
válasz
WongFeiHong #31 üzenetére
Meglepő módon az én kis szerény masinámon játszható a high és megfelelő sebességű a medium preset mellett, pedig 16 player-rel sokkal erőforrásigényesebb a cucc, mint a single lesz.
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
gyáliSanyi #29 üzenetére
a teljes élvezethez tuti nem lesz elég 1 db kari...
-
Physicist03
senior tag
válasz
gyáliSanyi #29 üzenetére
Hidd el, hogy még a 80k-nál drágábbak is.
-
gyáliSanyi
őstag
Elég szépnek néz ki most is.
Konzolon jó ha fele ennyire szép lesz.
És már szerintem az is biztos, hogy még a 70-80k-s VGA-k is izzadni fognak alatta. -
wolfman
veterán
Utána néztem, valóban nem Koreában játszódik, ők csak úgy ott voltak betolakodónak, eddig azt hittem, fingom nem volt hol van a Lingshan sziget. Az igaz hogy nyíl egyenesen a tengeren át lehet kelni Dél-Kóreából a szigetre.
Viszont nem a Fülöp szigetekhez tartozik, hanem Kínához! Legalábbis ott van a partja mellett közvetlen.
Na de ennek ellenére, onnan hírtelen New Yorkba hogy jutottak el a készítők, nem értem. Mert az olyan szép mikor szétbombázzák, biztos.
-
Ryder62
őstag
válasz
WongFeiHong #3 üzenetére
lol
bár az igazi csoda az lenne ha normálisan futna majd, bár így béta alapján erre kevés az esély.
-
batai15
félisten
Semmi újdonság.,végig pörgetem azt "pacsi"
-
Chp
őstag
válasz
Physicist03 #17 üzenetére
Csak egy kis félreértelmezés, nincs itt semmi baj. Az ellenfél katonák voltak koreaiak, lehet ez zavarta meg.
-
Tibi86
aktív tag
Én sem vagyok eldurranva tőle. Anno az első részt nagyon vártam, mert hozott valami újat. A nanoruha tök király volt, hogy volt max páncél/cloak mód. De azóta a semmi új dolog, csak ugyanaz pepitában, 4 év alatt azért bővíthették volna a repertoárt valamivel. Milyen fasza lenne például, ha elmehetnénk az idegenek világába.
-
wolfman
veterán
válasz
Physicist03 #8 üzenetére
Igaz, mondjuk nekem már ott lecsúszott a játék, hogy kiragadták Koreábpl és New Yorba rakták, meg az idegenek se ugyan azok. Szóval 2. rész nálam már itt bukta volt.
Most az nem tetszik, hogy minden második videó arról szól, hogy milyen szuper ez a ruha,akinek ilyen van az a fasza ember, csudiszupi. Íjat meg vadászathoz, becserkészéshez kelljen már használni, ne az ugrabugra közepede. Nem értem létszükségét!? -
haxiboy
veterán
válasz
WongFeiHong #3 üzenetére
Persze mert az előző 2(3) rész is el fog indulni a háttérben _
-
GegeWarrior
senior tag
Jó kis game lesz ez
Csak jöjjön
-
persil
nagyúr
válasz
Physicist03 #8 üzenetére
Ezt tényleg nem értem én sem amúgy soha.
99%-ban, amikor ilyet ír valaki, hogy hát ebben csak menni kell meg lőni és ez mennyire kevés, utólag kiderül, hogy ő a stratégiát, meg a szerepjátékokat szereti.
Én sem szeretem az autós játékokat, de mégsem írok olyan butaságot, hogy unalmas, mert csak vezetni kell benne. Ez teljesen természetes, arról szól, így tökéletes, csak én nem szeretem. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
WongFeiHong #3 üzenetére
De még mennyire.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
WongFeiHong #3 üzenetére
Az biztos!
-
WongFeiHong
senior tag
a 8. csoda a gépigény lesz
-
wolfman
veterán
Nézem, nézem ezeket a Crysis3 videókat, rohangálás, öldöklés, arcoskodás, nanosuitolás, nyilazás, keménykedés, ölés meg minden. Szép a grafika, pörgős is.
Viszont mindezek ellenére csak engem nem hoz lázba ez a játék egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest