- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleG
tag
''gpu-bol pedig ugyanugy be lehet rakni +1-et a gepbe, mint egy ilyen kartyabol.''
Igen ennek megvan az az előnye is, hogy így lehet variálni hogy fizikát számítson, vagy grafikát nyomjon. De ebből még nincs a piacon semmi.
''raadasul nem hiszem, hogy fp teljesitmenyben mondjuk egy x1600xt nagyon alul maradna a physXhez kepest ''
Nem is állítottam ilyesmit. De azt sem lehet tudni, hogy a ppu mennyire célhardver. Ha csak egy vektorproci akkor esélytelen. De az Aegia prezik között olvastam, hogy különleges a memória menedzsmentje, rendkívül gyorsan képes random kiolvasni a memókból. Ha még a gyakori algoritmusokhoz is hozzásimították, akkor máris más a leányzó fekvése.
''Ja es szamold ki, hogy mondjuk egy kov generacios 4magos proci legalabb. 8x akkora teljesitmenyt biztosit majd, mint amire a Havok Source-ban hasznalt verziojat tervezték.''
Nem tudom, hogy mekkora fp teljesítménye lesz a prociknak, de hogy a Physix-el, vagy egy középkategóriás vga-val nem veszik fel a versenyt abban biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Gaming notebook topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest