- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Anubis_9 #161 üzenetére
Ninja-hoz elég jó ventit adnak, de ha nem sajnálsz a 13,5K-s árához hozzácsapni 3K-ért egy 1200-as Noctua-t akkor mindkét igényednek megfelel a hütő! 4-5V-ra levéve halhatatlan 6dB-t produkál, 1200-as fordulatra pörgetve (a 12V-os ág minden erejét ráruházva) pedig 81m3-t kerget át óránként!
Mindazonáltal én azt ajánlom, hogyha nem óckodsz némi forrasztgatástól csinálj neki egy fordulatszámszabélyzót, amit egészen 2V-ig le lehet tekerni, így igény esetén teljesen elnémíthatod a ventit!Sub-Dungeoneer lvl -57
-
éN79
addikt
válasz Anubis_9 #161 üzenetére
''Sajnos'' bármelyik tökéletesen jó a tesztelt példányok közül. Jómagam azért preferálom a 12-es szabvány ventivel szerelt példányokat, mert ott te tudod eldönteni, hogy milyet raksz rá ha a gyárit nem tartod megfelelőnek, azaz a minél halkabb működést v. a minél nagyobb telesítményt tartod szem elött.
Egy kis aprócska Ninja adalék: megnéztem passzív módban mit bír: alapfeszen (1.2V) de 2200Mhz-en járatott AM2 X2 3600 (EE) processzorral, a házban két darab 12-es, bios álal ''lehalkított'' ventivel, passzív módban (fizikailag rajtamaradt ventivel) 1 óra Orthos-szal nyúzva a melegebbik mag max. hőmérséklete 54 fok volt, idle-ben jelenleg 27-28 fokos a proci, 21 fokos szobában. Nem rossz szvsz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest