Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
válasz
macilaci78 #42 üzenetére
valóban
ott van, pedig én végignéztem, h írta-e valaki már a linket.
igaz én a ''link''-et néztem csak, arra nem gondoltam, h csak a hivatkozás címét írja le. -
macilaci78
nagyúr
válasz
ballington #41 üzenetére
-
ballington
addikt
itt van egy kis teszt a golyóálló pendrive strapabírásával kapcsolatban: [link]
-
rudi
nagyúr
válasz
macilaci78 #38 üzenetére
Az Apacert? HRP Hungary [link] a nagyker, a rendelési kódok:
512 MB - AP512AH123
1024 MB - AP1GAH123
2048 MB - AP2GAH123
Keríts valami kiskert, aki jár hozzájuk. -
macilaci78
nagyúr
A notis szett tényleg nem rossz, a golyóálló pendrive-ra neveznék, de egyenlőre drágállom, ám a kis apróság az faja!
Azt hol is lehet kapni?
-
Findzs
addikt
köszönöm szépen mindketőtőknek az információt
-
Findzs
addikt
http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20070209usbhalal.html
itt tesztelik a golyoálló pebdrivet, hogy tényleg golyoálló -e ?
kiraly kis pendrive vajon hol lehet beszerezni nrm tudja valaki
köszi -
Raymond
titán
'' Egyelőre még nem tudni, hogy a csökkentett memória milyen hatással lesz a sávszélességére. Az eredeti 640 MB 320 bites memóriavezérlőn csücsült tíz darab 64 MB-os chip formájában. A felhasznált GDDR3 memóriamodulokból léteznek 32 MB-os verziók, így a 320 MB kétféleképpen építhető fel. A 320 bites vezérlő megtartásával és tíz darab 32 MB-os modul használatával, illetve öt darab 64 MB-os chippel, utóbbi viszont felezett, vagyis 160 bites memóriavezérlőt jelent. Bár megerősítést egyelőre nem kaptunk, mi az első változatot tartjuk esélyesebbnek, ugyanis a GeForce 8800-akon található G80 GPU-kban minden raszteres blokknak különálló, 64 bites memóriavezérlője van. Valószínűtlennek tartjuk, hogy a felezett memóriával ezek vezérlőjét is elfeleznék.''
Csak a 256bit-es(32MB) modulos valtozat a lehetseges. Gondolj bele, meg le is irtad az idezett reszben miert''...a GeForce 8800-akon található G80 GPU-kban minden raszteres blokknak különálló, 64 bites memóriavezérlője van.'' A GTX 6x64bit-es (384) vezerlojehez kapcsolodik 12 darab RAM chip. A GTS 5x64bit-jehez (320) pedig 10 darab. Hogy csinalnak meg a 160bit-et?
Also es also-kozep kategoriaban kesobb kijohet 128 vagy 192bit-es valtozat, kozepkategoria pedig lehet 256bit. 160 nem lesz soha.
[Szerkesztve] -
-
rudi
nagyúr
A 320 MB-os 8800 GTS-től. Elvileg 80 000 forintért tudja azt, amit a 100 000 forint körüli X1950 XTX ráadásul még DX10-es is (persze, annak még semmi haszna, de jó reklám). Az ATI kénytelen lesz az X1950 XTX -et letolni 75 000 környékére, onnan a 256 MB-os X1950 XT-t rányomni az X1950 Pro-ra, azt pedig az X1650 XT-re.
-
Dufresne
addikt
-
detri
aktív tag
Miért van az, hogy csak TN monitorokkal lehet találkozni a szombati cikkekben? Most direkt visszaolvastam 2-3 hónapot, hogy rosszul emlékszem-e, de azt hiszem egyetlen MVA Viewsonic-ról írtatok. Tényleg csak TN monitorok jelennek meg?
üdv,
d -
ROBERTOH
őstag
Az a StarReader 52 in 1 engem is érdekel... ha valaki talál 3590-nél olcsóbban, az pls dobjon meg egy pü.-el!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #16 üzenetére
PcLand-től már meg is rendeletem egy 931C-t
-
Remington
őstag
elképesztő ez a fejlődés...egy éve mit kaphattunk 80k-ért? 7800gt-t? most meg 8800gts-t
-
Stalker-2572
veterán
931C-t hol lehet 82.000-ért kapni? Lehet veszek egyet
illetven hol van egyáltalán 932B?
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Mi általában egy haszonkulcsot alkalmazunk minden termékre, a kiskerek meg lehet, hogy az ilyen apróbb cuccoknál többet rádobnak. Persze többen erősen profitorientáltak. Láthatod, hogy a kiskerárakos max és minimum között 20% az eltérés... Gondolj bele, hogy a legalacsonyabb áron is megéri eladni...
-
elit_hun
őstag
Hmm, ez a HW191D már a tesztben is felkeltette az érdeklődésemet, még meggodnolom a cserét
Az a PH150 meg kiró cuc, adni kellen ajándékbe eggyet minden tagnak -
CSorBA
őstag
Hmm, ez az msi StarReader elég jónak tűnik, pláne ilyen edvező áron... Most majd nekiállhatok nyomozni, hogy hol tudom beszerezni
-
djtoomi
addikt
Végre az Apacer is figyelmbe vett titeket!!!!
Eddig jó már csak minden PH! tagnak azt kell adjatok ajándékba.
-
Shadows
senior tag
jó kis hirecske tetszenek az ilyenek többet kellene!!!
az az utikészlet meg szeirntem annyira nem veszélyes ár/érték arányban de nem tom milyen tapintani minőségileg
kár hogy nincs subnoti a de kínálatában c2d rendszeralapban arra kiváncsi lennék
az a díszes pen drive meg rohadt jó igaz 4gb-set kap az ember ennyiért de ez koriózum -
Illidan
tag
Ezek szerint mások is unják már ezt az ezüst-fekete divathullámot.
Nézegettem a monitor piacot és szinte csak ilyeneket látni
Ez a fehér Samsung viszont felüdülésnek hat, lehet, hogy ő lesz a veteránkorba lépő 765MB-m utóda. -
CallaoW
tag
''Az Apacer előrelátóan gondolt a Prohardver!-re, és már most kihozta a fennállásunk 150. évfordulójára való tekintettel PH150 névre keresztelt termékét.''
LOL!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA újabb DirectX 10-es grafikus kártyája mellett Dell Latitude notebookokat és egyéb érdekességeket mutatunk be.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotporszívók
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest