Hirdetés
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Áremelésről ír a Micron ügyfeleknek küldött levele
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
válasz
macilaci78 #42 üzenetére
valóban
ott van, pedig én végignéztem, h írta-e valaki már a linket.
igaz én a ''link''-et néztem csak, arra nem gondoltam, h csak a hivatkozás címét írja le. -
macilaci78
nagyúr
válasz
ballington #41 üzenetére
-
ballington
addikt
itt van egy kis teszt a golyóálló pendrive strapabírásával kapcsolatban: [link]
-
rudi
nagyúr
válasz
macilaci78 #38 üzenetére
Az Apacert? HRP Hungary [link] a nagyker, a rendelési kódok:
512 MB - AP512AH123
1024 MB - AP1GAH123
2048 MB - AP2GAH123
Keríts valami kiskert, aki jár hozzájuk. -
macilaci78
nagyúr
A notis szett tényleg nem rossz, a golyóálló pendrive-ra neveznék, de egyenlőre drágállom, ám a kis apróság az faja!
Azt hol is lehet kapni?
-
Findzs
addikt
köszönöm szépen mindketőtőknek az információt
-
Findzs
addikt
http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20070209usbhalal.html
itt tesztelik a golyoálló pebdrivet, hogy tényleg golyoálló -e ?
kiraly kis pendrive vajon hol lehet beszerezni nrm tudja valaki
köszi -
Raymond
titán
'' Egyelőre még nem tudni, hogy a csökkentett memória milyen hatással lesz a sávszélességére. Az eredeti 640 MB 320 bites memóriavezérlőn csücsült tíz darab 64 MB-os chip formájában. A felhasznált GDDR3 memóriamodulokból léteznek 32 MB-os verziók, így a 320 MB kétféleképpen építhető fel. A 320 bites vezérlő megtartásával és tíz darab 32 MB-os modul használatával, illetve öt darab 64 MB-os chippel, utóbbi viszont felezett, vagyis 160 bites memóriavezérlőt jelent. Bár megerősítést egyelőre nem kaptunk, mi az első változatot tartjuk esélyesebbnek, ugyanis a GeForce 8800-akon található G80 GPU-kban minden raszteres blokknak különálló, 64 bites memóriavezérlője van. Valószínűtlennek tartjuk, hogy a felezett memóriával ezek vezérlőjét is elfeleznék.''
Csak a 256bit-es(32MB) modulos valtozat a lehetseges. Gondolj bele, meg le is irtad az idezett reszben miert''...a GeForce 8800-akon található G80 GPU-kban minden raszteres blokknak különálló, 64 bites memóriavezérlője van.'' A GTX 6x64bit-es (384) vezerlojehez kapcsolodik 12 darab RAM chip. A GTS 5x64bit-jehez (320) pedig 10 darab. Hogy csinalnak meg a 160bit-et?
Also es also-kozep kategoriaban kesobb kijohet 128 vagy 192bit-es valtozat, kozepkategoria pedig lehet 256bit. 160 nem lesz soha.
[Szerkesztve] -
-
rudi
nagyúr
A 320 MB-os 8800 GTS-től. Elvileg 80 000 forintért tudja azt, amit a 100 000 forint körüli X1950 XTX ráadásul még DX10-es is (persze, annak még semmi haszna, de jó reklám). Az ATI kénytelen lesz az X1950 XTX -et letolni 75 000 környékére, onnan a 256 MB-os X1950 XT-t rányomni az X1950 Pro-ra, azt pedig az X1650 XT-re.
-
Dufresne
addikt
-
detri
aktív tag
Miért van az, hogy csak TN monitorokkal lehet találkozni a szombati cikkekben? Most direkt visszaolvastam 2-3 hónapot, hogy rosszul emlékszem-e, de azt hiszem egyetlen MVA Viewsonic-ról írtatok. Tényleg csak TN monitorok jelennek meg?
üdv,
d -
ROBERTOH
őstag
Az a StarReader 52 in 1 engem is érdekel... ha valaki talál 3590-nél olcsóbban, az pls dobjon meg egy pü.-el!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #16 üzenetére
PcLand-től már meg is rendeletem egy 931C-t
-
Remington
őstag
elképesztő ez a fejlődés...egy éve mit kaphattunk 80k-ért? 7800gt-t? most meg 8800gts-t
-
Stalker-2572
veterán
931C-t hol lehet 82.000-ért kapni? Lehet veszek egyet
illetven hol van egyáltalán 932B?
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Mi általában egy haszonkulcsot alkalmazunk minden termékre, a kiskerek meg lehet, hogy az ilyen apróbb cuccoknál többet rádobnak. Persze többen erősen profitorientáltak. Láthatod, hogy a kiskerárakos max és minimum között 20% az eltérés... Gondolj bele, hogy a legalacsonyabb áron is megéri eladni...
-
elit_hun
őstag
Hmm, ez a HW191D már a tesztben is felkeltette az érdeklődésemet, még meggodnolom a cserét
Az a PH150 meg kiró cuc, adni kellen ajándékbe eggyet minden tagnak -
CSorBA
őstag
Hmm, ez az msi StarReader elég jónak tűnik, pláne ilyen edvező áron... Most majd nekiállhatok nyomozni, hogy hol tudom beszerezni
-
djtoomi
addikt
Végre az Apacer is figyelmbe vett titeket!!!!
Eddig jó már csak minden PH! tagnak azt kell adjatok ajándékba.
-
Shadows
senior tag
jó kis hirecske tetszenek az ilyenek többet kellene!!!
az az utikészlet meg szeirntem annyira nem veszélyes ár/érték arányban de nem tom milyen tapintani minőségileg
kár hogy nincs subnoti a de kínálatában c2d rendszeralapban arra kiváncsi lennék
az a díszes pen drive meg rohadt jó igaz 4gb-set kap az ember ennyiért de ez koriózum -
Illidan
tag
Ezek szerint mások is unják már ezt az ezüst-fekete divathullámot.
Nézegettem a monitor piacot és szinte csak ilyeneket látni
Ez a fehér Samsung viszont felüdülésnek hat, lehet, hogy ő lesz a veteránkorba lépő 765MB-m utóda. -
CallaoW
tag
''Az Apacer előrelátóan gondolt a Prohardver!-re, és már most kihozta a fennállásunk 150. évfordulójára való tekintettel PH150 névre keresztelt termékét.''
LOL!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA újabb DirectX 10-es grafikus kártyája mellett Dell Latitude notebookokat és egyéb érdekességeket mutatunk be.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest