Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• news6s

csendes tag

Sziasztok!

XP SP2-t használok, több hdd-vel.
    (samsung rendszer hdd 80gb, samsung hdd 500Gb 3,5" külső házban/SATA, samsung s2 hdd 500Gb 2,5")
    A probléma csak a hdd sentinel 3.40 verzió feltelepítése után jelentkezett, ezért vonok párhuzamot a hiba és a sentinel között.
    Feltelepítés, böngészés ahogy láttam hiba nélküli volt, a probléma akkor kezdődött, mikor a háttérben futó sentinellel a gépet magára hagytam. Első hibajelenség akkor jött elő, mikor az s2-s samsung usb hdd-n szerettem volna átnevezni egy mappát (telepítés után 15-20 perccel). Várt, várt, gondoltam amiatt mert leállította tétlenség miatt a merevlemezt. Ránéztem az állapotjelző ledre, nem világított.(alapállapotban kéken világít, olvasás\írás közben villog) A hdd működött, éreztem hogy rezeg, de nem kelt életre. Próbáltam néhány dolgot, de ez annyira összezavarta a teljes rendszert hogy újra kellett indítanom. A következő hibajelenség ezután következett, tétlenség után egyszerűen újraindult a gép. (s2 működött, háttérnben futott a sentinel)
    Ezután az újraindításkor kikapcsoltam a sentinelt, ezáltal hiba nélkül működött a gép még 1,5 óráig.
    Kérdéseim:
    - ez mi ez, és mit tehetek hogy ne ez legyen?:)

Előre is köszönök minden segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák