Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én alátámasztottam a véleményem leírtam jópár bugot amikkel napokat szenvedtem, amik miatt 80DVDm landolt a kukába. Linkeltem mások nálamnál sokkal de sokkal jobban hozzáértők véleményét is. Megkaptam paraszt vakítok. (PPeter meg elfogult)
Mások is leírták véleményüket, olvashatod ki aztírta, hogy „hogy a legtöbb gondom ezzel volt eddig az elmúlt 4 évben„, más alátámasztotta azt amit én tapasztaltam (Persze őis azonnal megkapta, minden indoklás nélkül, hogy parasztvakít) ésígytovább.
Te velem szemben nem támasztottad alá a véleményed odalököd oszt kész.
Ha folytatni akarod a vitát akkor cáfolj meg szakmai érvekkel ha erre képtelen vagy akkor meg ne parasztvakíts nekem és fejezd be. -
erdoke
titán
Ha bármelyik másik chipset hasonló szolgáltatásokat nyújtott volna, én se vettem volna nF-os lapot. Az biztos, hogy a legtöbb gondom ezzel volt eddig az elmúlt 4 évben (6 Intel és 3 AMD procival, ami összesen 7 chipsetet és tucatnyi alaplapot takar). A VIA pl. teljesen problémamentes volt A64 alá, kár hogy fapados maradt. Most is erősen gondolkodok egy A8R32-MVP Deluxe lapon, részben az nF melegedése, részben a chip (időközben sokat javult) IDE kezelése miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest