Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
hüha brisbane után k8l lesz? AMD félévvel előrébb hozta durva....
remélem sikerül nekik és conroe nyomására kiadják desktopra is..... mondjuk tuti uj lap kell majd hozzá de akkor is ez durva, remélem jólelveri conroet.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
azonos mhzn lehet csak ''20-60%''os a különbség, de hogy mutassak egy 90%os agyonverést is:
levegő nem kompi..... lebegőpontosra egy példa[link]
magyar legjobb, ennél jobbat külföldön se igen csinálnak:
szicsu 25.594sec AMD Opteron 148@3222 DFI Lanparty Ultra-D DDR 537Mhz, 1,5-2-2-0 KOMPRESSZOR
A nem kompis conroe 90%ot vert az amdre.
Ha más érdekel divx/xvid/3d.... eredmények dögivel a neten,
[Szerkesztve]don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
én speciel azonnal eladnám és ha vmi ful brutált akarok vennék egy 2.4@3.4 conroet az ebayon uannyiért.
Szerinted egy léggel 3.4re huzott conroe mennyit ver egy léggel max 3.3on járó FXre? +60-100%?
[Szerkesztve]don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz cortez25 #293 üzenetére
A külföldi tunningerek tömkelege az nem felhasználó? Vagy csak a magyar felhasználó véleménye/tapasztalata az elfogadható?
Valamint szerinted van rá esély, hogy intel ''nem megbízható'' architektúrát dob ki a desktop/server platformra és ezt se a HWtesztoldalak se a tuningerek nem szúrták ki az elmúlt hónapokban?
A kiskeres árról meg annyit, hogy pont úgyfog keletkezni mint az elmúlt években mindig. Vagy szerinted máshogy?
Ha valami 1.5hónap múlva jön ott baromira nem hülyeség árakat hasonlítgatni max azoknak akik teli vannak zsével vagy hülyék vagy ebben a minutumban gép kell nekik vagy csakis AMD mert tudomisén .....
A többiek ránéznek a hivatalos árlistára rájönnek ha kihuzzák a jelenlegi géppel még 2hónapig mennyit spórolhatnak vagy nem most vesznek x2t hanem 4hó múlva és nem 100lesz hanem 50 és rájönnek nem hülyeség jövőbeli procik árait nézegetni.
Tudom kicsit indiszkrét de te melyik táborba tartozol?don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz #65675776 #289 üzenetére
pár hónapja még összemosták, mostanra tiszta a kép amds nagykutya nyilakozik szóval azthiszem elég hiteles:[link]
'' AMD will introduce no less than four quad-core families over the next two years, with the first being Deerhound. Deerhound, we are told, will be a Socket F server processor expected to ship late next year on the K8 -- not K8L -- architecture. Deerhound did not appear to support FB-DIMM.
In early 2008, AMD's corporate roadmap claims a quad core desktop CPU will make an appearance, dubbed Greyhound. Greyhound is slated to become the first quad-core AMD chip to use the HyperTransport 3 bus, and the memory controller is slated to support DDR2 and DDR3. Unlike Deerhound, Greyhound will use the K8L architecture, and all the goodies that come with it, including the 5.2GT/s HyperTransport support. Unless AMD's plans change drastically between now and 2008, the processors will require a new socket.
There are very few details of the other two processor families, but hopefully future forums will get a chance to touch on some of those developments as they firm up. However, we do know that server processor cores are expected to migrate to K8L after Deerhound......don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz #65675776 #284 üzenetére
egyértlemű lesz is 3ghzes FX 90nm en.
Csak azért, írtam, hogy nevárjon senki csodát a Brisbanetől. Sajnos szükséges leírni mert itt nem szakmaiság megy hanem elvakult fanok, szakmai indoklás, megbízható forrás, hozzáértés nélkül nyomatják a hülyeségeket.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Örülnénk is mekkorát zuhanna a conroe/régi x2 ára...
Viccet félretéve AMD 1hete elörébb hozta 2006 dec re a Brisbanet, de sajnos a Brisbane nem új core nem egy k8l csak egy javitgatot 65nm es A64. Várhatóan +mhzk se jönnek jellmző, hogy a csúcs 5000+/5200+ FX továbbra is 90nmen fog készülni.
Az új jelenleg csak k8l ként ismert coret 2007Q4ra igéri AMD, drukkolok neki, hogy előrébb tudja hozni 20007Q3ra, bár az első körben egy server core lesz. Egy link róla[link]don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz cortez25 #275 üzenetére
Ez nem jóslás, ha olvasnál külföldi nagynevű tesztlapokat elötted is tiszta lenne.
Deha aztmondod, hogy az összes számtech lapot intel lefizette akkor nézd meg milyen eredményeket hoznak a tunningerek divx/superpi/3d ben
Jah Conroe árak is nyilvánosak ha nemtudnád 1.8ghz es conroe 180$. És az 1.8as conroe egy 4400+/4600+al van partyban. Mennyibe kerül a legkisseb x2? $310?
Szóval ez nem jóslás hanem tények azok pedig makacs dolgok, persze lehet toporzékolni!don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Komolyan mint az ovodában.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Én alátámasztottam a véleményem leírtam jópár bugot amikkel napokat szenvedtem, amik miatt 80DVDm landolt a kukába. Linkeltem mások nálamnál sokkal de sokkal jobban hozzáértők véleményét is. Megkaptam paraszt vakítok. (PPeter meg elfogult)
Mások is leírták véleményüket, olvashatod ki aztírta, hogy „hogy a legtöbb gondom ezzel volt eddig az elmúlt 4 évben„, más alátámasztotta azt amit én tapasztaltam (Persze őis azonnal megkapta, minden indoklás nélkül, hogy parasztvakít) ésígytovább.
Te velem szemben nem támasztottad alá a véleményed odalököd oszt kész.
Ha folytatni akarod a vitát akkor cáfolj meg szakmai érvekkel ha erre képtelen vagy akkor meg ne parasztvakíts nekem és fejezd be.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz afterburner_ #201 üzenetére
ezek jórésze szvsz speciel nem bug egyszerűen csak hibás lapot fogtál ki.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
Még annyit, hogy dvd kukába dobás speciel nem NF4 IDE SW miatt történt hanem ULIs bug miatt.
DVD tökéletesen megírva semmi hibajelzés nemvolt aztán kölcsönkértek tőlem pár filmet át akartam írni és kideült hopp mégsincs rajta az adat. Ilyen szépség volt mindegyiknél. [link]
80db ricohJPN dvd repült a kukába, több hetembe került míg újra mindent beszereztem.
Természetesen az író hibátlan másik gépben hibátlanul megy mint látható legujabb firm van dvd iron és természetesen alaplapon is azvolt.
Lehet énvoltam anno szerencsés de intel vonalon soha és nf2nél se volt semmi ilyen/ennyi problémám.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
-Sata HDD NCQ inkompatibilitás problémával ki találkozott már? Nekem 2napom ment rá míg kiderítettem, hogyis orvosolható a probléma. (abit an8 ultra és egy samsung 250 sata)
btw ezt nem tapasztaltam de állítólag egyes high-end hangkarik is meghülyülnek (a creativról mindenki hallott de terratecnél is súlyos gondokkal küzdött egy ismerősöm.)
én dolgozni, filmet nézni néha játszani akarok a gépemen és nem bogarászni, utána nézni/olvasni, meglepődni több giga adat hibás voltán, dvdimet kukába dobni.... akarok, mivel az a tapasztalatom, hogy a nálam járt AMDs lapok mindegyike bugtenger és nem a fenti dolgokat akarom csinálni így nemfogok AMDt venni és senkinek se ajánlom hacsak nemszereti a fenti dolgokat.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
NF4nél ami nekem végleg betet az ide sw után az azvolt amikor tölöttem le és minden 10.file hibás volt.
zip/raroknál derült ki mert prg kidobta, hogy crc a többi csak nem/hibásan működött.
persze mostis csak összevissza hazudozok nem bugos az csak parasztvakítok.
szerk:''Egyébként sose gondoltam volna PPetert le parasztvakítózák eztis megértem, te aztán biztos jobban értesz hozzá kedves dokar.''
-
Dare2Live
félisten
Mivel sejtettem, hogy az én szerény véleményemet nemfogjátok elfogadni így linkeltem PPeteret is.
Gondolom őis csak parasztvakít, nemért hozzá ésatöbbi....
btw ha vki tudja melyik topicba volt a legnagyobb sírás 939es lapok miatt az légyszives linkelje.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
istennek nemtalálom a topicot ez csak egy szösszenet PPetertől, sajnos nem itt fejti ki mennyi/milyen problémája volt ratyi amds lapokkal(Az ő hozzáértésében azthiszem senki se kételkedik) [L]http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=276900&start=137&len=1
-
Dare2Live
félisten
válasz Oliverda #159 üzenetére
Nekem spec nem az AMDvel van gondom hanem az alá gyártott szarabbnál szarabb chipsettekkel/alaplapokkal. (Talán a legujabb ati +uli1575 az egy kivétel, de én már nem próbálkozok.)
PPeter anno részletesen kifejtette mért kénytelen lemondani a sokkal jobb ár/érték arányú AMD konfigokról ha gépet csinál, csak most az istennek nem találom azt a hozzászólást.
De evvel sokan vannak így ha jól tudom Erdoke is nemkeveset szenvedett, magamról már nem is beszélve.
Holnapra valszeg eszembe jut melyik topicba is sírtam el magam támasztották mások is alá nemcsak énvagyok hülye, holnapra eszembe jut aztán linkelemdon't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz afterburner_ #155 üzenetére
Nah nálam leginkább emiatt lesz váltás egyébként még boldogan ellennék évekig a 3000+os AMDmmeldon't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Dare2Live
félisten
válasz Mackósajt #128 üzenetére
Ha mindenkinek azjön le akkoraz valószínűleg nem véletlen.
Áruld már el nekem egy nem megválogatott 2.4es conroe mennyivel lassabb egy megválogatott 2.4es conreetöl.
Anandteches am2 tesztek uazt, hozzták 2hónapja mint amit pl ph hozott most. És ez igaz az össes korábbi pre tesztjükre is. Akkor mért is kéne 2lépés távolságból személni conroe tesztet?don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
megkeresed nekem?
csak szintetikus memo tesztekről tudok ahol amd megtudja közelíteni intelt. Meg aztse feledd 2.8as fx et, a 2.93as conroeval de legalább a 2.66ossal érdemes összvetni.
Hacsak nemfogja AMD FXet 250$ért adni. Akkor lehet rajongásból FXet veszek.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz gliskard #102 üzenetére
segítek:
C2D E6600
2.40GHz / 1066MHz 4MB 23-Jul $316
C2D E6400
2.13GHz / 1066MHz 2MB 23-Jul $224
C2D E6300
1.86GHz / 1066MHz 2MB 23-Jul $183
Mennyi is a X2-3800+ amit a $183 os 6300 30-50%al elver?don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Mackósajt #115 üzenetére
Hagyjuk már a hülyeséget ha több nagy megbízható portál is mint pl anadtech aztírja, hogy egy 2.4es conroe 15-35%ot ver egy 2.8ra tunningolt FXre akkor az közel tényként kezelendő.
ŐK nem intel fanok, az elmúlt 3évben amióta olvasom őket eredményt nem hamisítottak, mint ahoghy ezt te feltételezed.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
2.4es conroe 20-35%ot ver a 2.8ra tuningolt FXre.
Teszt pl anadntech.com on anandetch me k* ra nem bulvárlap.
2.4es conroe 310$ igaz várni kell rá 1.5hónapt, 2.6FX 1200$
negyed áron kapsz +30% teljesítmény ezért van aki inkább vár 1.5hónapot van aki nem.
Te melyiket vennéd?
Tuningról mert ez mindenkit izgat: pre samplek vanak mind2oldalon am2 húzhatósága nemjavult 939hez képest azaz max 3.2-(kompival)3.6ghz conroe pre samplek 3.8-(kompival)4.7ghz.
olcsobb és jobb.
Nagy áresés várható AMDnél vagy bezárhatja a boltot mert k* se akar rosszabbatdrágábban.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
SZVSZ:
754/939 ről proc tekintve semmi értelme nincs váltani AM2re. Aki meg mostakar gépet venni az jobb ha halasztja egy 1.5-2hónapot mert brutális áresések lesznek. X2-3800+ 35-40K körül 1.8as conroe(kb x2-4400,x24600+) 45-50K.......don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
? core lapok majd 1.5hónap múlva de most
Alsó kategória (Asrock)
775 Dual-880PRO (VIA PT880, LGA775, PCI-E & AGP!, DDR & DDR2!) 11,000 Ft 13,200 Ft
VS
939DUAL-SATA2 (nVidia nForce 410 MCP+nVidia6100, DDR400, 7.1 audio, PCI-E, LAN ) 13,500 Ft 16,200 Ft
Felső kat:
asus premium
P5N32 SLI Deluxe (nForce4 SLI, LGA775, FSB1066, Dual DDR2-667, PCI-E, SataII-R, Lan, 7.1 audio, ieee1394, ) 44,000 Ft 52,800 Ft
VS
P5WD2-E Premium(Intel975X-ICH7R, PCI-E, ATI CrossFire, Dual DDR2-667, DDR2-800, SATAII-R/0, 1, 5, 10/, Lan) 41,500 Ft 49,800 Ft
Yonah lapok peeersze drágák de yonah nem is dektop. Majd conroe.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
énis ebbe reménykedek 1.8as conroe 180$ az kb egy 4400+-4600+ nak felel meg ergo ha AMD aztakarja, hogy x2-3800+t vegyek tőle akkor azt 35KFt felett nemigen árulhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest