Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
megválaszolom:
bugos az everest. 80%-kal többet mér a 2mb cache miatt.
Kéretik javitani, mert sok tudatlan félre lesz informálva!Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Egy valamit magyarázzon el valaki, mert nem világos.
Hogy van az, hogy az 865-ös labban a ddr400, ami nem is full speed-en megy, hozza
everest szerint a 10.000-es olvasási sebességet, mig az E4300-as tesztben (itt nem tudom mennyin megy a ram), csak 6.000 körüli érték olvasható, pedig ott is dual.
Most bővítenék Bartonról, ami kb. 2600-at olvas, és impozáns lenne a 10ezres érték az új gépnél. De akkor mégis milyen alaplapot tegyek alá, vagy mire figyeljek?
ddr400 samsungom van.
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
ilyesocsi
csendes tag
A processzort eldontotem hogy az kell , csak az alaplapba ingadozok asus , dfi , abit ???
-
ilyesocsi
csendes tag
processort es alaplapot kaptam csak meg kene rendeljem . Ezert kerek velemenyt . Az ara huzos de nem szamit .
-
ilyesocsi
csendes tag
Mar a haz , 1000 W-os tap , 1 GB-os videokartya , 30''-os Apple monitor megvan . A memoriakkal befaragtam mert egy szallitoval megbeszeltem mi kell nekem es kuldott 8 db 1024-es corsair memoriat , azaza 4 kittet
-
ilyesocsi
csendes tag
grafikus programok , video szerkesztes stb stb . Es 50 %-ban ambiciobol
-
ilyesocsi
csendes tag
ezt en is tudom , csak 2X1024-est kaptam , akarhol kerestem a neten .
Az pedig nem mas mint 2 db. 1024-es es akkor mar csak 4 GB jon ki
[Szerkesztve] -
ilyesocsi
csendes tag
sziasztok !
aki ert hozza mondjon velemenyt errola tarsitasrol :
# INTEL CORE 2 EXTREME QX6700 (BX80562QX6700) 2.66GHZ EM64T QUAD CORE W/4MB X 2 CACHE es
# ASUS STRIKER EXTREME nVIDIA nFORCE 680I SLI CHIPSET
Meg orulnek ha valaki felvilagositana hogyan tudok 8GB memoriat tenni az alaplapba ( mert ennyit is lehet a gyarto szerint habar csak 4 slot-la van )
elore is kosz
Ilyes -
kalos
csendes tag
-
Retro11
senior tag
-
faterson
csendes tag
sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni!
core 2 duo E6300 procival szerelt gépet szeretnék venni, DDR2-667 vagy 800-as memóriával, de az alaplapban bizonytalan vagyok
nem szeretnék rá sok pénzt költeni, de sz@rt sem akarok venni olcsón
a gép nem lenne tuningolva alapon futna! 3D CAD programok lesznek használva rajta!
ezeket az ASUS alaplapokat néztem ki:
P5PL2/C - kb 21ezer HUF
P5LD2 SE/C - kb 25ezer HUF
P5LD2/C - kb 29ezer HUF
P5B - kb 36ezer HUF
Szerintetek melyiket vegyem? Esetleg ha van más, jobb ötletetek szívesen fogadom!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv Mindenkinek!
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
Szerintetek melyik jobb választás:
ASUS P5B Deluxe vagy Gigabyte DS3 + HR-05 chipset hűtés ?All Black...
-
RatSon
aktív tag
Hi,
sürgősen kéne döntenem alaplap ügyben, leginkább asus párti vagyok de nincs semmi tapasztalatom intel chipsetes lapokkal.
mindenképpen tuningolnék is, nincs szükségem sli-re, második hálókártyára.
P5B vagy P5B-E jó választás, vagy szerintetek nézzek szét másfajta lapok fele is?
bocsi de sajnos nincs idom vegigolvasni a hozzászólásokat...mobiwia.com - AutoKiller Memory Optimizer, Autorun Manager, GPS Status
-
Stalker-2572
veterán
Mikor lesz a második forduló?
All Black...
-
Atlantis
veterán
válasz SystemRoot #183 üzenetére
Azt is írják, hogy a lapgyártók megoldották a 800-as RAM-ok támogatását. Ettől még nem biztos, hogy a chipset támogatja alapból.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
SystemRoot
őstag
Hali.
A táblázatban azt írjátok hogy az I975X, nem támogat DDR2 800-at. Namármost ez szerintem nem igaz.
Nekem volt I975X es lapom, és azon ott virított hogy támogatja a DDR2 800 at, Biosban is be lehetett állítani (bár nem próbáltam). Továbbá az i975x es lapok honalapján is tudtommal mind ott szerepel a specik között a DDR2 800 natív támogatása. [link]
Üdv: SystemRootWisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
-zolee-
tag
És az MSI 965 Neo-F vagy a Platinum lesz??? Mert ha a Neo akkor valszeg előjönnek a mindenhol hangoztatott gyengeségei: CPU fesz. nem álítható, max fsb 333MHz, meg szórakozik a memória időzítésekkel is (bár lehet hogy hozzátok már egy normális BIOS-al érkezik) , rossz tápcsati elhelyezés --> ezen nem segít egy újabb BIOS. Ezért látnék már egy Platinum tesztet szívesen mert külföldi oldalakon jól szerepelt az MSI 965 Neo-F -et meg szinte mindenhol lehúzták. (őszintén helyette énis egy Abit 965 Pro-t vennék)
''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!
-
karmester
senior tag
Fikázni könnyű, alkotni nehéz.... abban a világban, ahol egymás hegyén-hátán jelennek meg az egyre újabb termékek és trendek, közben külömböző fórumokon nyaggatnak, hogy mikor lesz teszt erről, meg arról, hogy miért így teszteltél, miért nem úgy, stb... nehéz helytállni. És szerény véleményem szerint a PH az egyik legjobb online PC magazin... nemzetközi viszonylatban is... csak tessék utána nézni a kül. nemzetközi oldalakon a referenciáknak és a hivatkozásoknak.
Kicsit több tisztelet jól jönne...http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
diegho
nagyúr
ha nem tűnt volna fel... tudod jobb helyeken értelmes emberek nem így reagálnak egy teljesen normális kérdésre... persze ide egyik jelző sem illik úgy látom. kicsit el vagy szállva magadtól, csak nem tudom mire? jah megvan... a sok hülyeségre. ok, most már értem a stílust. cikkeid színvonala egyre csak csökken, nem csak szerintem... de mindegy nem én vagyok a főnököd, szerencsére...
-
diegho
nagyúr
akkor mit keres ott a 865pe és a 945p asrock? nem kérdezek rá mert szerintem jobban ismerem az asrock palettát mint Te amúgy megint nekem van érdekes stílusom ugye? másik fórumon is hasonló okos módon próbáltál provokálni, meg is kaptad a válaszodat rá, de látom itt is meg akarod kapni... ennyit rólad.
-
diegho
nagyúr
válasz Larry303 #173 üzenetére
ez relatív, mert vannak vga és vannak proci limites programok, szóval nem lehet ezt elmondani konkréten, de egy E6600-már egész jól kihajt mindent.
fLeSs lesz MSI P965Neo-F lap is tesztelve? mint a legolcsóbb 965-ös lap. Esetleg egy Abit IL-9 PRO, mint olcsó 945P alternatíva? IL-9 alig drágább az asrocknál, sőt semmivel nem drágább és ha jobban össze van dobva akkor low cost rendszerek alapja lehet. MSI lapja meg állítólag jó, de én MSI-ben már nem bízok.
szerk: jah és külföldön Asrock-ból a Dual775 VSTA az ajánlott és a 945G-s lap, azoknál nincs memkezelési gond, de úgy olvastam hogy a nálatok fellépett memória gondokat bios-al orvosolni lehet.
[Szerkesztve] -
szélerőmű
tag
Az olcsóbb lapok hajthatók a legjobban, ez nagyszerű A mosfetek hűtése megoldható, feltéve hogy van kéznél 1 döglött Inno3D gyári cooler, Titan Nano Grease, satu és megfelelő fűrész. Esetleg (pillanat)ragasztó, bár nekem az AN7-re minimális mennyiségű kartonpapírt felhasználva sikerült később gond nélkül eltávolítható módon feltenni a bordákat Ha új rendszert építek, szükség esetén átmentem a következő lapomra. Kiváncsian várom a folytatást, mit tud Abit Intel fronton. Lehet, hogy 1 alaplap teszt indukál ''kóros'' elváltozást következő konfigomra vonatkozó terveimben
Gratula a cikkhez, csak így tovább! -
Fori23
őstag
válasz blackluck #168 üzenetére
Mondcsak, Te elolvastad a cikket, tesztet?
''Asus alaplapok specifikációi:
Integrált hálózati vezérlők:
Asus P5B Deluxe Wifi
-Marvell 88E8056 Gigabit Ethernet (PCIe);-tesztben 907Mbit/s
-Marvell 88E8001 Gigabit Ethernet (PCI);- tesztben 69xMbit/s
''két gigabites chippel szerelték fel''- csak egyet említesz"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
blackluck
csendes tag
Elárulnád mit értesz ''gázos'' alatt?
Azt se értem minek kavartad bele a wifi-t.
Én nem azt mondtam, h a 900Mbit nem elég de a deluxe-ra pont az jött ki tesztben, h nem bír annyit mint a többi (és nem 1-2 %-nyi az eltérés). Egyébként meg a 900-at akár ki is lehet használni ellentétben pl olyannal, mint 80 vagy 100fps-en megy-e a játék....Ingyenes online játék, ha érdekel katt http://www.travian.hu/?uc=hu2_21788
-
blackluck
csendes tag
Engem olyan érdekelne, h az asus p5b dlx-ban a marvell lan vezérlő valóban annyival lassabb lenne, mint pl a simában a realtek vagy lehet, h csak épp ilyet fogtatok ki?
A másik ami érdekelne, h a hőcsöves megoldásoknál (pl asus p5b dlx, gigabyte ds4) van-e lehetőség annak a hűtésére? Gondolok itt olyanra, h olyan procihűtő aminek az oldalán van a venti vagy a ház hátulján levő venti (vagy gigabyte-nál pl a táp által). Vagy ezek úgyis olyan alacsonyan vannak, h nemigázán énék el a ventik, esetleg nem is igazán lenne értelme azokat is hűteni?
Meg lenne 1 kicsit Off kérdésem is:
Az ilyenfajta rendszereknél megközelítőleg mekkora teljesítményű tápra van szükség?
Gondolok itt kb olyanra, h pl.: e6300-as proci 1 gb ram, 1db 200-300Gb-s sata vinyó, 1 dvd író, 1 középkategriás videókártya, ill. némi házhűtés.
[Szerkesztve]Ingyenes online játék, ha érdekel katt http://www.travian.hu/?uc=hu2_21788
-
zserrbo
aktív tag
Gondban vagyok alaplapválasztással még a PH és a HWT tesztje után is. Konkrétan az Asus P5B és Deluxe és Gigabyte DS3 és DS4 között nem tudok dönteni.
Az Asusoknál nem tudom eldönteni megérné-e a Deluxe az ártöbbletet és alapból se vmi jó a hangkarija. A hangkarik processzor terhelése miatt még most nem, de később lehet beszerzek egy külsőt. Tényleg azok nem terhelik a procit?
Az Asusoknál ez nem tetszett (HWT): ''sajnos a CPU Q-Fan itt sem működik 3 pines ventilátorokkal'' - Ez elég kár szerintem. Másnak is ez a véleménye?
A DS3-nál pl ez nem tetszett (idézem a HWT-től): '' Az alaplap elrendezése tökéletes, egyetlen bajunk volt vele, mégpedig, hogy mindössze egyetlen rendszerhűtőt tudunk rákötni (szerencsére ez pont elég a Gigabyte Aurora házunkhoz). Nem szép dolog a cégtől, hogy pont ezen a ponton spóroltak.''
A DS4-nél meg az a heat-pipe rendszer kicsit aggasztó. Nem tudom eldönteni összességében jó dolog-e. Azzal, hogy a hűvösebb részeit felmelegíti milyen jó célt szolgál? Talán a hőeloszlás miatt, hogy ne egy ponton gyűljön össze a meleg. Szerintem ez a rendszer jó szellőzéssel kombinálható, magában talán nem jó.
Nekem a tuning is fontos, mivel 1 E6300-at vagy 4400-et fogok venni és emellé 2 GB 800 MHZ-s Ramot (kis eséllyel, de lehet 667MHZ lesz belőle). Nem rögtön tuningolnál várnék vele, mivel eleinte még kijöhetnek ''gyermekbetegségek'' és még ráfogják, hogy a tunig miatt, ha nem is. Később majd tuningolnám, de akkor sem maxra mondjuk ez a 4 lap közül átlagosan max 480-ra húznám az FSB-t, de inkább 450. Az se kevés sztem.
Így összességében melyik a jobb lap szerintetek? És az Asus és a Giga lapok küzül márkánként melyik a jobb?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre és a fentebb leírt kérdéseimnek a válaszára.
Előre köszönöm. -
Dracula
őstag
Eléggé sajnálom, hogy a 865Conroe-t nem tudtátok letesztelni egy jobb (6800Gt - 7600GT szintű) VGA-val, mert aki esetleg még húzni akarja az időt a DDR1-AGP cuccal, annak érdekes lehet.
Remélem ezt pótoljátok!
Bocs, ha már volt!
Üdv! -
arpi6k
addikt
-
masterful87
senior tag
Biztosan én olvastam felületesen a cikket, de végülis miféle RAM-okat használtatlok a tesztekhez???
Ha jól sejtem, valami erősebbet -
Fori23
őstag
válasz Johnny Cage #139 üzenetére
Megpróbálom leírni mire gondoltam.
-Az, hogy CL3-on rosszabb a teljesítmény, az ismert, de nemcsak 400 feletti FSB-nél, hanem elóbb is jelentkezik.
-A szabályosan növekvő ''strap'' pedig tervezett dolognak tűnik inkább, mintsem bugnak. Erre mondtam, hogy valószínű a +500FSB-ékhez szükséges.
-Ehez jön még hozzá, hogy a retail prociknál valójában nem lehet teljesértékűen ''feltörni'' a szorzózárat. Ezt valami bios-os trükkel érték el, talán a Speed Step-pel babráltak valamit, mert amikor engedélyezve van a ratio állítás, akkor ez el is tűnik a bios-ban. Viszont megváltozik, a hozzáértők szerint az NBCC/North Bridge Core Clock/. A számolás szerint, teljesen más órajelen jár pl. 7-es szorzón egy E6400, E6600....stb. az NBCC. Természetesen ez nem érinti a gyári lock-mentes procikat /X6800, ES/
--->[link]<----"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
Komplikato
veterán
''Az alaplap opciók szintjén elviekben szolid mértékű tuningra alkalmas, azonban a gyakorlat azt mutatja, hogy az ECS mérnökeinek még van min dolgozniuk.''
Azt én értem, hogy valamilyen szinten fizikailag meg kell valósítani ezt-azt az alaplapon,de a dolgok nagy részéért a Bios felelős, amit meg modulonként pakolnak össze, és aki spéci modult kér a Bios gyártójától azt kap, nem? Tehát az ECS-nek csak annyi dolga lenne, hogy a modulban pl. 533-ig lehessen FSB-t állítani, feltéve HA bírja a lap amit összeratak."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Johnny Cage
addikt
P5B-E Plus OC: [link]
-
Johnny Cage
addikt
C1 vs C2: [link]
-
fLeSs
nagyúr
válasz Johnny Cage #133 üzenetére
annyi már kiderült, hogy ezen C2 steppinges MCH van.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Daweee
őstag
Jó teszt lett grat csak a 775 Dual VSTA-t sajnálom hogy kihagytátok
-
Fori23
őstag
Oké, akkor rosszul írtam. Fordítva értsd, lassul a memória elérés
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
Atteszka007
tag
Helyesbítek a link önmagában jó csak férevezető hogy az asus hungary vagyis a magyarverzióban nem létezik ilyen alaplap.
-
Atteszka007
tag
Sziasztok
Mivel én nem vagyok egy számgépguru tuningolni nem tudok de asus párti vagyok, hát elmentem az asus magyar honlapjára hogy kicsit tájékozodjak.
Szerintetek mit találtam?
A nagy büdös semmit, P5B-nek még híre sincs.
Jó tudom a külföldin rajta van, de akkor mért vágja be a prohardver a cikk végén a magyar asus linket? -
Johnny Cage
addikt
-
Fori23
őstag
''memória timing bug''-ez nem igazán bug. Ha nem csökkentik a latency-t valszeg vége a dalnak ~425FSB körül.
''restart probléma''- 0711 bios óta a Deluxe-ban javították. Csak akkor van kikapcs, ha pár értéket átállítok, pl. mem freki."mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
csurdongulos
tag
fless: most néztem, hogy frissítetted az asrock cikket az alján, kösz
-
fLeSs
nagyúr
egyszer biztos kapható lesz.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
zed1983
őstag
Remélem majd microATX-es alaplapokat(amik támogatják a core2-es procikat) is tesztelnek
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Johnny Cage
addikt
Pl. PCI-E x1 bug (ezt az előtt kitárgyaltuk), a memória timing bug, amikor kisebb időzítéseken 400 feletti FSB-vel minden lassabb (valahogy így van) vagy a restart probléma (bár az Asus szerint ez utóbbi természetes jelenség...). (A Plus itthon is kapható lesz valamikor, nem tudod?)
-
fLeSs
nagyúr
válasz Johnny Cage #129 üzenetére
az asustól van.
milyen bugok?"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
válasz Johnny Cage #127 üzenetére
itt van egy p5b-e plus is.
de ezt már nem tervezzük letesztelni..."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Achill3uS
nagyúr
nem biztos, hogy elő fog jönni, az enyém sem csinálja, pedig nem alapon jár az tuti
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
nap
addikt
Jó kis teszt... Mikor lesz a következő rész?
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
detroitrw
addikt
állat a teszt nagyon
csak így egy kicsit nehezebb lesz választanom
S3+VGA vagy DS3 /965G/
sajnos S3-ba nincs 965G
ill. a VGA annyira nem lényeg mert keveset játszok. -
csudri
őstag
A audiocodeceket összehasonlító táblázat jobb széle nekem nem látszik Firefox alatt. IE-vel látszik rendesen, de FF-szal nem frankó. Másnál is előjött ez a hiba?
-
k.t.a.
senior tag
Sajnos nekem nincsenek megfelelő ramjaim a tuninghoz, így a 290 az amit sikerült stabilan elérjek. Majd egyszer ráveszem magam a voltmodra, és akkor kiderül az igazság. A lap szerintem nem igazán tuningbarát, (hiába a szoftveres állítási lehetőség nem megy többet nálam) de lehet csak az én alkatrészeimet nem szereti. Ha jól emléxem neten 308-310 körüli értékeket tudtak kihaozni belőle. 1:1 vagy 5:4-es adat még nincs, de kipróbálhatjátok, [link] itt megtalálod a biosokat hozzá. Nem a legelegánsabb megoldás, de legalább müxik. MemSet-el meg a tweak865-el lehet a memória időzítést állítani. Az fsb-t már nem emléxem mivel állítottam, asszem a systool volt a nyerő, majd ha hazaérek megnézem neked.
-
Ronin_
tag
Bár nem tartozik közvetlenül a témához, de valaki meg tudná nekem mondani, hogy a 6300,6400,6600,6700 prociknak hol van a végük? Mi az a max freki, amit álltalában ki lehet hozni belőlük. Tudom, hogy itt a PHn volt 6300,6400 tuningteszt, de érdekelne, hogy a másik két példányt meddig lehetne még húzni.
-
BusyChild
tag
P5b hanyas rev volt tesztbe?
-
k.t.a.
senior tag
Azért akad tuning lehetőség az Asrock conroe865pe-ben is. Igaz hogy az fsb csak 300-ig állítható, de szoftveresen lehet 400 fölé is vinni. A fix 3:4-es szorzóra is van már moddolt bios (1:1 és 5:4 beállításokkal). Ami viszont kimaradt a cikkből, és esetleg gondot okozhat, hogy a ram időzítéseknél CL2.5-nél magasabbat nem lehet beállítani, mondjuk ezt is lehet szoftveresen korrigálni CL3-ra.
Szerk.: A gyenge feszültség opciókra meg megoldást jelenthet a hardveres voltmod. Még annyit, hogy a cikkben 170-es fsb-t írtok a laphoz, pedig 177. Mondjuk ezen a 7MHz-en nem veszünk össze. Villamosmérnök rulez @ Veszprém
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
Grat, jó kis teszt."Csak úgy mondom"
-
vlaci79
senior tag
Sziasztok!
''Az integrált hangvezérlők terén az Asus az ADI chipjeire szokott szavazni, ezek közül a sima P5B az AD1988A, míg a P5B Deluxe az AD1988B típusjelű kodekjét kapta meg. A gyártó weboldalán nem sikerült kiderítenünk a két chip közti különbséget.''
AD1988B kodek ebben külömbözik a AD1988A kodektől biztosan.
Idézet a P5B delux leírásából:
''DTS® Connect
This feature is consists of two elements: DTS interactive and DTS NEO:PC. DTS interactive re-encodes your stereo or multi-channel sound into a DTS audio signal and send it out from your PC to any DTS enabled system. While DTS NEO:PC turns your stereo audio such as MP3, WMA, CD, and other sound format into a convincing multi-channel audio experience.
VLaci
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Formula-1
- PlayStation 5
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest