- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
haegemonia #117 üzenetére
Azt hiszem, az eddigi tevékenységed tükrében mindenki jobban jár, ha az első hetedet read-only módban töltöd itt a fórumon. Egy hétre kitiltottalak, kérlek olvasgass ez alatt az idő alatt, és próbálj meg ráérezni az itt elfogadott normákra, mert ha így folytatod, a tiltásodat véglegesítjük.
p
-
Shadowfax
addikt
Nem tudom, feltűnt-e, de féléves hszekre reagálsz...
Ezenkívül a fórum nem kifestőkönyv, egy darab szmájli is bőven megteszi!Ha megkérhetlek - a többiek nevében is-, hagyd abba floodolást a Milyen notebookot vegyek topikban is.
-
wierra
senior tag
válasz
dr faustus #112 üzenetére
Igazad van! Mond meg jól! Te jobban tudod, mint mindenki más...
-
-
lapa
veterán
brand = márka, márkanév.
marketing megközelítésben a gyártók maguk nem igazán brandok. az, hogy a gugli mit hoz ki érdekes, de relatíve irreleváns. csak (és pont) azért próbáltam tisztázni a helyzetet, mert bár a cégek nevei a köznyelvben ''brand''-ként elterjedtek, technikai szempontból nem azok.
magyarán: az intellistation minőségének szoros összefüggése van az intellistation márkával, de szinte semmilyen az IBM-mel. persze azzal is szoros, de nagyságrenddel kisebb. a termékcsoport (brand) tervezésének része a minőség tervezése is, míg a cég összes termékcsoportjának legfeljebb valami távoli, erősen átlagolt minősége lehet. hozzáteszem, hogy ez innentől inkább valami szubjektív minőségérzet, egyfajta elvárás, amit a cég mögé képzelünk.
mondom csak azért mentem bele ebbe az egyébként támadható hsz-be, mert egyesek egyenes arányosságot húznak a gyártó neve és az általa gyártott termékek / termékcsoportok minősége között. -
lenox
veterán
Miert, pl. kiderult, hogy a magyar piacon a FuSi az elso a notebook/desktop/x86 server osszesitett kategoriaban. Te tudtad? Nekem fingom nem volt rola, azota is csodalkozom, ujabb erdekes adat. Igy mar csabito a kutyu, nem? Mondjuk igy is draga, de vegul is azt valoban el tudom kepzelni, hogy aki azt a sok notebookot/desktopot/x86 servert veszi, az a desktopok kozott ilyet is vegyen...
-
rudi
nagyúr
Szerintem ideje lenne befejezni a szókaratét! A nézetek úgysem közelednek egymáshoz, új infó nincs.
-
lenox
veterán
Hat igen, ezek abszolut elkerultek a figyelmemet, szerintem nincs is jelentoseguk. Nem hinnem, hogy kulonosebb befolyasa lenne a magyar eredmenynek a globalis cegekre, de azt elismerem, hogy meglepo az elso hir, gratulalok, nagy siker ez egy kis cegnek. Akkor a tobbit maganban...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Fujitsu Siemens legkisebb asztali számítógépéhez, az Esprimo Q5000-hez volt szerencsénk.
- Ryzen PC / Ryzen 7 8700 / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 2080 S és DDR5 16gb RAM
- WORKSTATION - 3x RTX 2080 Ti / i9-10940X / 128gb RAM / egyedi EKWB vízhűtés
- HP szerverek áron alul
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest