Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Általában úgyis a vidkari számít a játékoknál, nem a proc, bár azért az sem árt, az az oc-s 6600 meg annyira nem vészes..
Asszem Skyward_X a nickem, de ottvan a TDU topik 1. hsz-ében
Mostanában sajna nem érek rá játszani mert 3ds maxoznom kell, de jövő hét végén lehet róla szó, majd beírok a topikba...
(magyarokat amúgy még szinte nem is láttam csak oroszokat
) -
Apollyon
Korrektor
A gépigény szerintem annyira nem lesz brutál, max VGA-t kell majd cserélned..
Nekem is
Bár én annyira nem játszom, csak TDU-val meg UT3-mal, ezekhez meg bőven elég ami most van szóval lehet meggondolom, használtan simán ki lehet jönni olcsón...Az ára meg biztos 12K körül lesz újonnan, minden ennyi szokott lenni eleinte, hacsak nem lesz valami akció..
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Yettel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mostanában sajna nem érek rá játszani mert 3ds maxoznom kell, de jövő hét végén lehet róla szó, majd beírok a topikba...
(magyarokat amúgy még szinte nem is láttam csak oroszokat
)