- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
thomasvold #59 üzenetére
Nekem Black van, de abszolút nem hangos és ezt a kattanó hangot sem adja.
-
DarkFater
tag
válasz
thomasvold #59 üzenetére
A Computermode-nál nekem azt mondták, hogy ha visszakerülnek a mintapéldányok a nagykerbe, akkor biztos lesz majd próbabillentyűzet náluk is állandóra.
Addig csak óvatosan engedi a nagyker nekik kipróbálni a billentyűzeteket, mert a kicsi kínai kezek amit egyszer becsomagoltak azt nagyon nehéz kibontás után ugyanúgy visszarakni. ... és persze ha te végigpróbálsz mindent és nem veszed meg, (mert megteheted
) de látszik a kibontás rajta, akkor a következő ügyfél meg fanyalogni fog, hogy nem kell neki, mert "Bontott"
Szóval lehet próbálni, de csak óvatosan.
Vigyél valami csinos csajt magaddal, aki szomorúan néz, miközben te előadod a kérésed és akkor tutira lesz minden.
Hallottam, hogy nemrégiben APEH is ezt a trükköt vetette be 1-2 boltban. Csak náluk azt kérte a csaj, hogy nem lehetne-e számla nélkül, "okosba" vásárolni ... és persze volt olyan eladó srác aki beleszaladt a dologba.
-
Flashget
félisten
válasz
thomasvold #59 üzenetére
Már pár hónapja készült magyar teszt a tesoro billről, egérről, egérpadról. Ott is lehet hallani a blue tipus milyen hangot ad.
[link] -
kribe
őstag
válasz
thomasvold #59 üzenetére
Én imádom csépelni mióta megvan
De a mechanikusok közül a leghalkabb a Black és a Red.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a fiatal amerikai márka két mechanikus klaviatúráját, melyeknek magyar a billentyűzetkiosztása.
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Lightyear - befektetési app
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest