- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
válasz thomasvold #59 üzenetére
Én imádom csépelni mióta megvan
De a mechanikusok közül a leghalkabb a Black és a Red.[ Szerkesztve ]
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
Flashget
félisten
Már pár hónapja készült magyar teszt a tesoro billről, egérről, egérpadról. Ott is lehet hallani a blue tipus milyen hangot ad.
[link]Realme GT Master Edition
-
DarkFater
tag
A Computermode-nál nekem azt mondták, hogy ha visszakerülnek a mintapéldányok a nagykerbe, akkor biztos lesz majd próbabillentyűzet náluk is állandóra.
Addig csak óvatosan engedi a nagyker nekik kipróbálni a billentyűzeteket, mert a kicsi kínai kezek amit egyszer becsomagoltak azt nagyon nehéz kibontás után ugyanúgy visszarakni. ... és persze ha te végigpróbálsz mindent és nem veszed meg, (mert megteheted ) de látszik a kibontás rajta, akkor a következő ügyfél meg fanyalogni fog, hogy nem kell neki, mert "Bontott"
Szóval lehet próbálni, de csak óvatosan.
Vigyél valami csinos csajt magaddal, aki szomorúan néz, miközben te előadod a kérésed és akkor tutira lesz minden.
Hallottam, hogy nemrégiben APEH is ezt a trükköt vetette be 1-2 boltban. Csak náluk azt kérte a csaj, hogy nem lehetne-e számla nélkül, "okosba" vásárolni ... és persze volt olyan eladó srác aki beleszaladt a dologba.
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
ClaydovE
aktív tag
Nekem Black van, de abszolút nem hangos és ezt a kattanó hangot sem adja.
Üdvözlettel: ClaydovE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest