Új hozzászólás Aktív témák

• sh4d0w

félisten

LOGOUT blog

válasz Tim82 #142 üzenetére

Mint már említettem, egyelőre a Kindle-re, mint céleszközre kifizetett pénz a könyvekkel együtt bőven többe van, mint az okostelefonom az előfizetéssel együtt. A magyar átlagfizetésekhez (70-80 nettó) viszonyítva pedig sok a 35K-s ár - szerintem ez elég ultimate érv.

Ez pontosan azért van így, mert a HVG-cikkben is említett kiadók éppen olyan csőlátással szólják le az e-book piacot és az arra vonatkozó igényt, mint te. Igen, így nem lesz e-book kínálat Magyarországon.

A következő könyvekre lennének igényeim pl.: Őfelsége hadihajója, Óriások csatája, Halál a tengereken, Hihetetlen győzelem, Hadihajók típuskönyv, Dale Brown könyvei. Linkeld nekem légyszíves őket ebook formátumban.

Ha figyelmesen elolvastad a cikket, akkor ott sem az olvasásra használt eszköz a lényeges - a Kindle egyszerűen mint a legalkalmatosabb céleszköz és egyben a világon jelenleg legsikeresebb e-book forgalmazási modell példájaként szerepel. (Btw, az Android-os tabletek és az iPad nem tablet PC.)

Itthon lényeges szempont, leginkább árát tekintve - és ezzel a kör bezárul. Egyébként szerinted mi a tablet PC (akár priviben is, hogy ne itt offoljunk)?

Új hozzászólás Aktív témák