- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Nyilván egy médiabox a legális streamingre való vagy maximum Kodi + valami szürke kiegészítő. Ahogy szoktam javasolni ha valaki többre vágyik akkor építeni kell egy HTPC-t. Lehetőleg passzív hűtéssel, mert idegesítő a ventilátor(ok) hangja.
Pont most jött egy hír szembe, hogy lesz egy MTK SoC felső kategóriás TV-kbe, MT9638. Elég jónak tűnik.
TV-re egyelőre szintúgy elég ha elfut az HBO GO meg a Netflix, legalábbis nálunk. Külföldön meg a többi streaming.
-
törölt tag
Őszintén szólva nekem gyakorlatilag mindegy, hogy 3-4%-kal drágábban veszem-e a tévét, márpedig az a 70-80 ezer forint csak ennyit jelent abban a kategóriában, amit nézegetek. De ott sincs erős SoC, GbE, újabban DTS passthrough se, négy HDMI 2.1 helyett némelyikre az idén is egy vagy kettő jut (az A90J-n a kettőből az egyik ráadásul az eARC port ha lehet hinni az AVS valamelyik kommentjének, még nem néztem utána).
Nyilván irreális lenne, hogy ezek mindegyikben bennlegyenek. De jó lenne pár olyan tévé is, amelyik ezekben is fullos.
Nem külön termékként, hanem tévébe integrálva, volumenben gyártva, egy nem új, hanem mostaniaknál erősebb rendszer nem lenne amúgy ennyivel drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az LG okostévé rendszerére a jelek szerint van igény.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest