Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelos
aktív tag
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Lehet azzal valamit kezdeni, hogy az eszközt viszonylag sűrűn újra kell indítani lassulások és egyéb anomáliák miatt. (kb mint egy androidos telefont, ami újraindítás nélkül szintén meg tud hülyülni)
-
Zsonti
csendes tag
válasz
nelsonmanian #1100 üzenetére
Most már van:
[link]
Napokon belül, a frissítések után telepíthetővé válik a Netflix app. -
Dokri
csendes tag
Sziasztok
Milyen indokkal tudnám SEI márkára cseréltetni a
jelenlegi smartboxokat? A lassú, nem vagyok megelégedve nem elfogadott hiba azt írták. Azt sem akarom, hogy a szerelő kiérve hülyének nézzen, mert nincs banális hibája a boxnak. -
lali303
tag
válasz
nelsonmanian #1100 üzenetére
Míg nem kapod meg a frissítést addig nem jelenik meg.
-
zelos
aktív tag
válasz
tobias88888 #1096 üzenetére
Az összes szerelőnek halvány fingja sincs ilyen információkról, összevissza beszélnek a saját kis fantáziájukról. Ahány szerelő annyi teória..
-
Pityu.
nagyúr
válasz
tobias88888 #1095 üzenetére
Nekünk is SEI800DT van eddig rendben működik csak a szüleim bénáznak vele
-
Promi
aktív tag
válasz
tobias88888 #1096 üzenetére
Pár hónapja nekem is erre cserélték ki [SEI800DT] . A régihez képest fényévekkel jobb lett.
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #1095 üzenetére
Ki is cserélték, valamivel erősebb az újabb fajta és gyorsabban is indul. Viszont a szerelő szerint marad a régi mindenhol, mert az újból nincs raktáron és csak azért rendelték be ezt a verziót, mert a másikra sokáig nem érkezett frissítés és az miatt volt rossz.
-
tobias88888
őstag
válasz
patrikcoc #1093 üzenetére
Úgy látom ~18%-al erősebb az új SEI800DT mint a régi dv8519b. A percekig nem működik dologban nem tudom mennyit segít, de egy próbát megér. Ha mást nem akkor kipróbáljuk a directnow-t, hátha
-
Bogyi007
veterán
válasz
tobias88888 #1092 üzenetére
Akkor meg Direct Now lehet opció számodra...
Ezen belül a Smart Now amihez jár a Tv2 Play Premium is - így a Spiler X streamfelülettel együtt. -
patrikcoc
senior tag
válasz
tobias88888 #1090 üzenetére
Cseréltesd SEI Robotics boxra az SDMC-t, nálam ez megoldotta a firmware hibákat.
-
Promi
aktív tag
válasz
tobias88888 #1090 üzenetére
Ha van okos TV-d, (vagy okosítód) akkor a [Sweet,tv]
-
trewisz
csendes tag
Az IPTV után nagyon furcsa, hogy a bekapcsolás után, közel egy percet kell várni, hogy a rendszer "felálljon" (android tv).
Normális ez így, vagy van rá magyarázat és megoldás is a gyorsításra?
Köszi a választ! -
Pityu.
nagyúr
Sziasztok,mi most kaptunk ilyen smartboxokat és az lenne a kérdésem,hogy kaptunk hozzá net kábeleket is ami nem elég hosszú viszont előtte iptv boxok voltak az abba bemenő netkábel is ugyan olyan jó az okosító hátuljába?A másik meg,hogy most fiók karbantartás van és ugye azt írja fiókba nem lehet bejelentkezni vagyis kérdés ez csak fiókkal tud üzemelni tehát ha leállás van akkor olyankor nincsen műsor?Mondjuk most nem tudtam beüzemelni a karbantartás végett de a youtubot sikerült behozni az ment.
-
ahz27
újonc
Smart boxon a TV csatornák logója hogyan tud frissülni? Nekem a telefonon a TV GO-ban már TV2Klub logó van, a smart boxon meg FEM3 még.
-
alaves
addikt
Ha valaki külső média lejátszónak is használja a boxot, akkor a kadencia helyes lejátszáshoz működik a következő (kipróbáltam): Vimu player [link] (pipálva a frame rate átállítás) + tvquickactions pro [link] (minden pipálva az AFR setting résznél) .. free mindkettő
pendrive-ról telepíthető mindkét apk
-
Zsonti
csendes tag
Netflix
https://www.hwsw.hu/hirek/67370/netflix-magyartelekom-elofizetes-megallapodas.html
Várhatóan most már egyszerűbb lesz -
zelos
aktív tag
-
jobesz
tag
Régi boxra van vmi custom rom? Amilyen torrentkliens, bármi? Android felmenne rá?
-
trewisz
csendes tag
válasz
Vicarious1 #1075 üzenetére
Köszi!
Ez így megnyugtató! -
Vicarious1
aktív tag
válasz
trewisz #1074 üzenetére
Úgy tudom már csak ezt adják aki IPTV-ről cserél. Így néz ki, ez a 2. verziós SEI Robotics nevű box.: [link]
Képe sokkal jobb lesz mint az IPTV-s de a kezelést szokni kell...
Az első generációs szögletesebb, fehér és kék kis ledek vannak az előlapján. (Azt ne fogadd el!) Az újnak alul egy magenta színű hosszú led-sáv, és lekerekítettebb, azt kérd. -
trewisz
csendes tag
Üdv!
Nem vagyok egy "guru"...
kezeljetek így.. Köszi!
Ideért az optikai kábel (jelenleg rézpáron jön az "áldás" és IP tv-m van).
Szeretném megtartani az IP TV-t, de sanszos, hogy nem lehet. Mire figyeljek, melyik az a box ami elfogadható (egy képnek örülnék)?
Szívesen vennék bármilyen iránymutatást!
Köszi -
zelos
aktív tag
válasz
mc bubu #1071 üzenetére
Hangbeállítások között, haladó beállítás, formátumok..
Itt a passthrough mód legyen bekapcsolva.Másik.. nekem van egy távirányítós álló lámpa a szobámban. Amit ha ki be kacsolok irányítja a boxot is infrán keresztül. Azért a box elejét egy csík szallagal leragasztottam.
-
mc bubu
csendes tag
Hát sokat olvasgattam itt, novemberben kaptam a Telekom boxot, nem tudom, új-e vagy régi, de hogy sz.r, és javíthatatlan, az biztos. Rettenetesen tud random csúszni a hang, néha fagy a csatorna, újra kell indítgatni, a szerelő is már többször jött. Még mindig csúszik a hang, újraindítás után egy darabig jó, aztán ismét és ismét...
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
nelsonmanian #1061 üzenetére
Na a bejelnést követő másnap kint volt a szerelő az új sei boxokkal. Kiváncsi leszek hogy muzsikálnak.
-
Vicarious1
aktív tag
Sziasztok, a Telekom boxra (új SEI Robotics) le van töltve az Apk installer app a Play Store ból. Pendrive-al rádugva a PC-ről letöltött androidos NetflixXXXXXX.apk. Lehet ebből valahogy Netflix? Az Installer app nem látja az apk-t. Máshogy kell?
-
Promi
aktív tag
Nem értem miért szenvettek a smart boxokkal, ha van (a mai világban elvárható) okos tv. Streaming TV-k közül lehet választani hűség idők nélkül.
-
válasz
nelsonmanian #1061 üzenetére
Van, a következő hozzászólásban említett Sei Robotics gyártmány. Elég nehéz hozzájutni, állítólag új előfizetők kapják (ha hosszabbítasz, nem számítasz újnak, kapod a régi szemetet). Keresed a hibabejelentő, add elő a panaszod. A kolléga/kollegina majd megmondja, hogy ez egyszerűen javítható (törölteti veled a Telekom TV és Launcher alkalmazás adatait), mondd, hogy ezen túlvagy, hátha szerencsével jársz. A 2.1 frissítés óta egyébként használhatóbb lett.
-
Nyeste86
csendes tag
Sziasztok! Ma üzemelték be nálam a SEI 800 DT típusú smartbox-ot. A távirányítója blutooth képes, ami nagy könnyebség, így el tudtam rejteni a boxot.
Azonban az okosotthonom-hoz nem tudom hozzárendelni sem a boxot sem a távirányítót.
Végső próbaként a távirányító infra portját igyekeztem feltanítani az egyik okos infra érzékelővel, de nem ismeri fel a gyártót.Nem tudjátok véletlenül, hogy a távirányító melyik chipset-et tartalmazza, melyik gyártó eszközével próbáljam társítani?
-
nelsonmanian
senior tag
Sziasztok! Van két remek DV8519B androidos boxom.
Mindkettő eljátsza 1-2 naponta, hogy nem ad életjelet magáról. Egyedül az áramtalanítás segít. Onnantól működnek egy darabig.
Lehet ezzel kezdeni valamit? Van ennél újabb/jobb box, ami jobban bírja?
Nem szoktam őket kikapcsolni, mennek folyamatosan, csak a Tvt kapcsolom ki. Nem tudom ez gond e.
Lassan ott tartok hogy megszabadulok az egésztől… -
-
sid87
senior tag
Én felbátorodva az itt olvasottak után, írtam a T-nek, hogy szeretnék egy új mediaboxot kérni, mert a mostani lassú.
De azt csak akkor kaphatok ha meghibásodik, cserébe kaptam egy leírást hogy lehet gyorsítani rajta. Ki kellett kapcsolnom a wifit, majd Telekom launcher adatok törlése. Igazából valóban gyorsabbnak érzem, használható.
És még az LG magic remotot is sikerült párosítani végre így azzal is tudom kezelni a TV-t, nem kell az a béna mediabox távirányító.
-
Tamás2310
tag
Most lett lecserélve az egyik box-om erre az újra és egy csomó ideig kerestem hol lehet kikapcsolni hogy ne lenémítva kapcsoljon be, de akkor ez egy szoftver bug és nem kikapcsolható.
Van 2db régi BOX-om is azok meg kezdenek meghülyülni, eddig hibátlanul működött a HDMI-CEC funkció most meg valamiért a Sony TV-nél nem hajlandó bekapcsolni a TV-ét de kikapcsolásnál pedig ki tudja kapcsolni. Samsung TV-nél meg működik. -
kimaga
csendes tag
Az új box tud-e különbséget tenni 3 box esetén az IP, A MAC adress vagy a felhasználó szerint, hogy ne csak egy sorrendet lehessen rögzíteni a 3 boxon hanem mindenki saját magának állítsa be. A lassú rendszer miatt ez amúgy is borzalmas.
-
nircsi94
újonc
Én facebookon vettem, röhej de androidos, és 8 e kp.
Ha kell valakinek 5 e eladom ha valaki kitudja cseréltetni.
Lanchert le lehet cserélni, is iptv alkalmazást fel rakni, google play rol.
Én HaliTv nézem vele.
Csak ezen elrontottam nem tölt be az android, simát akartam rá rakni, de nem lehet. -
patrikcoc
senior tag
Az új boxxal is vannak problémák… Bekapcsolás után vol+-t kell nyomni hogy legyen hang, random bekapcsol a box (ilyenkor az EPG felület beragad, nem tűnik el)… Illetve a legutóbbi FW frissítés óta gyakran megáll a karikázásnál bekapcsoláskor.
Jelenleg úgy használom, hogy nem kapcsolom ki a boxot, így csak a 633-as app óta fennálló mikrolaggok és a hangcsúszás van…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest