- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Használt VGA / videókártya ajánló
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manoarc
senior tag
Én még azt is szeretem , amikor annyira játszanak , hogy elfelejtenek leszállni és csak 1-2-3 megálló után jönnek rá , hogy hoppá van
-
tomazin
veterán
na hát ha zavar valami akkor az nagyon. nem értem miért kell másnak is hallgatnia amit ő szeretne.
egyszer a buszon az egyik tag elővette a laptopját és elkezdett filmet nézni(amivel semmi baj nincs), viszont speakeren.
sikerült a következőt megkérdeznem tőle: "Adjak egy fülest?"
nézett egyet a tag, majd rájött,h nem olyan hangsúllyal mondtam,h sallert akarnék osztogatni, úgyhogy mondta,h van neki is, aztán használta is. gondolkoztam rajta,h megkérdezem,h ez miért nem alap, de aztán úgy voltam vele,h örülök,h nem értetlenkedett.kedvencem: bkv-n 3-4 fehérmarkú üvölteti a zaranyesőt. ott volt egy hatalmas nagy darab tag, aki megkérdezte tőlük,h van-e a hátsójukba fülük. kellett nekik pár másodperc, majd úgy döntöttek,h nem próbálják ki,h ott tudnak-e zenét hallgatni.
-
BandiHUN
veterán
Az miért nincs a kérdőívben,hogy zavar-e ha valaki a Facebookon lóg,vagy az zavar-e,amikor a tömegközlekedésen több ismerősbe is botlasz,de az agyukba van gyógyulva a fülhallgató,odajön,kérdez,a választ nem hallja,értetlenkedik,te ordítasz,viszont ki nem venné azt a sz@rt arra a 3 percre?
Avagy kit zavar az utcán,gyorsétteremben,akárhol a zenét a telefonjáról Sokol rádió minőségben ordíttató idióta?
Sokszor beszélgetni se lehet,meg ordít 3 társaságnál 3 sokszor tényleg csak idézőjelesen "zene"...lassan már nem látni sétáló csoportokat úgy,hogy ne ordítana valami sz@r... -
zseko
veterán
Elsőt én is szoktam, ez már mánia
Persze nem mindig, attól függ mennyire unom magam, és lényeges esetekben nem teszem.
A 4. általában fordítva történik, telefonálok, erre odajönnek és elkezdenek pofázni, mintha nem is csinálnék semmit.
A többi (is) egyértelműen idegesítő.(#9) Penge_4 az szép
-
danikollar
őstag
Áhh elnéztem, az utolsót kellett volna.
-
Penge_4
veterán
"a nők 34 százaléka arra is figyel, hogy egy szöveges üzenetbe mit írnak bele, míg a férfiaknál ezt 31 százalék teszi meg"
Akkor egyik ismerősöm exbarátnője a maradék 66%-ba tartozott. Ugyanis egy megcsalás után békülési szándékkal (hála a T9-nek) a következőket írta: "Esküszöm, te vagy az egyetlen féreg az életemben."
-
Eltomi
tag
"a nők 34 százaléka arra is figyel, hogy egy szöveges üzenetbe mit írnak bele, míg a férfiaknál ezt 31 százalék teszi meg"
A többiek meg ilyeneket írnak: usrghyéjlaévnyxjvlkn
-
bambano
titán
francba, nő vagyok...
-
Ninja Chick.
tag
Persze mert abba a szóba is, hogy "Hello" 2 kilóméter fogalmazást tudnak belemagyarázni, mikor az a szó annyit jelent, hogy "Hello"
-
saelin
veterán
A cikkből nekem is az jött le, hogy kb alig van eltérés férfi és nő között.
Engem az tud idegesíteni, ha beszélgetek valakivel és ő a telefonján írja az smst, facebook "üzit"... de hogy hallom minden leütését, mert neki be van állítva a billentyűk pityegése-kattogása (okosteló rulz)!
-
zserbox
őstag
válasz
errorcode06 #1 üzenetére
jaja olyan opció kellet volna hogy ilyen sorrendben
de nem lehet újraszavazni -
errorcode06
őstag
Nagy kár hogy nem lehet mindet bejelölni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft online felméréséből az is kiderül, hogy a biztonságtudatos telefonhasználat terén a férfiak és a nők némileg eltérően viselkednek.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest