Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
A kinai irásjelek kivétele megoldotta a flash problémát.Köszönöm.

Pedig ha tudnád hogy mennyi flashelésen vagyok már túl,telefonok és tabletek estében és igazából ezt tudtam is,csak néha ezek az egyszerű dolgok nem jutnak az ember eszébe.Nem láttam a fától az erdőt

Viszont a bild szám változásán kívűl semmi nem történt.
Akkor nem igaz ez a dolog a 77-es hozzászólásban?:Windows eltávolítása:
Ezzel letakarítjuk a windows-t a tabletről, ezáltal az android 25GB szabad hellyel garázdálkodhat SD háttértár csatlakoztatása nélkül. Leírás:
[link]
Itt a lényeg, hogy szintén a gép típusának megfelelő (E3E6 vagy E3E7) android frissítéssel dolgozzunk. Az első hozzászólásban linkelt gpt.bin fájlt kell kicserélnünk a letöltött csomagban, ez elvégzi a piszkos munkát helyettünk (win törlés, particiók átméretezése, stb.). -
hevizms
addikt
Köszönöm.
Vannak kinai irásjelek a mappanévben.Akkor azt megváltoztatom.
Az akku feltöltött állapotban volt,erre mindig ügyelek Flasheléskor.
Kipróbálom majd másik oprendszerrel is,ha találok másik romot,akkor azzal is,aztán kifogytam az ötletekből.
Egyáltalán jól értem én ezt az egészet?
Ha sikeresen végig menne a flash,akkor kapnék egy csak androidos tabletet?
Elég ennyi hogy kicserélem azt a fájlt a romban?Amit te tettél be doksit,abban meg annyi minden van hogy csak úgy zúg tőle a fejem.
-
helixP
nagyúr
Jaja mókolom rendesen

Szerintem talán az E3E8 verzióval lehet némi gond optimalizáció terén. Ujrahúztam a W10et, azóta SD nélkül használom, plusz nem Tettem vissza az SDt é,s azóta nem volt reboot a droid részéről. Nemtom összefügg-e a két dolog, de ha így marad én elégedett vagyok (nincs szükségem nagyobb háttértárral rendelkező droidra, elférek ezen). Ami jó, hogy plusz nem keveset tanultam a W10 ről, Intel prociról
-
helixP
nagyúr
Nálam megkapod az átlagon felüli segítőkész fórumozó éremérmet

Közben az egyik újraindulás után végigfuttatott egy android alkalmazások optimalizációs folyamatot, pont úgy, mint amikor gyári frissítést kap az android (holott sem a build, sem az android verzió nem frissült), és azóta egyszer sem indult újra.Mennyit bír akksival Nálatok? Készenlétben mennyit kér enni? Elég kis sovánka a delej, de mondjuk ezt tudtam, úgy vásároltam.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)