Hirdetés
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- HiMedia lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborHmvhely
újonc
Köszönöm a válaszod! Természetesen nem várom el senkitől, hogy helyettem döntsön vagy hogy "győzködjön" arról, hogy jó gép ez. Alapból nem szeretném visszaküldeni, de így használhatatlan. Ezért vártam a fórumon, hogy hátha valaki meg tudta javítani. Tudom ennyiért már használható használt laptopot lehet kapni, de ezt pont azért szeretném, mert egy válltáskában elfér. Androidot tényleg simán törölném, ha megszerelhető lenne otthon és ezért megtartanám és kezdem a mókolást. Nem értem miért fagy random, eltérő időnként. Nagyon türelmes vagyok, napokig hagynám ha kell, hogy frissítsen, de lefagy és kb. 20 másodpercig nyomvatartott főkapcsolóval tudom kikapcsolni. Olvastam sok külföldi fórumot, de nem mókoltam, míg itt nem tudok segítséget kérni. Másnál vannak hibák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest