Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
4,7 milliárd a mark. cap.-ja. 25-ször ért többet az iPhone bemutatjó előtt. De ezt hagyjuk is, 2 éve is 7-szer ekkora volt a vállalat értéke. Tengődnek. Az hogy elvannak az egy dolog, attól gazdaságilag a béka segge alatt vannak. 5 milliárd dollár az értéke... Ha jönne valaki komoly érdeklődő aki látna benne komoly potenciált (
) és azt mondná, hogy itt van 6-7 milliárd, a befektetők örömmel bólogatnának, de még a vezetőség is. Egyből meg lenne oldva a fejlesztésre szánt pénz hiánya pl.
-
Crafter32
őstag
1-2 troll User betéved a BB-hez mindig.
-
Cheesy
őstag
Vagy nem összeegyeztethető számára, az alap és az új felfogás. Lényegében megszűnik az utolsó biztonságos kommunikációs csatorna a konzumer mobil platformon.
Mert ha egyszer kikerül az elküldött info android, ios, wp platformokon operáló "BBM" alkalmazásra, azokon úgy lát át az NSA (meg még ki tudja) mint a szitán.
Persze lehet hőzöngeni, hogy az igazi BBM-et is le tudták hallgatni, de azért azt elismerték, hogy ott kicsit gondolkodni is kellett. -
eventus
veterán
válasz
WinstonWolf #13 üzenetére
Akkor nagyon okos vagy.. Ja és persze szakértő!
-
WinstonWolf
senior tag
Eszembe jut egy mondás a patkányról, meg a süllyedő hajóról.
-
halkow
őstag
Andrew Bocking, a
BlackBerry Messenger fejlesztések
vezetője a távozását jelentette be.Lehet megveték maguknak a szifonosok hogy legyen valami inováció idén is
-
fi:zi'k
nagyúr
Megint osztogatnak=fosztogatnak eset van.
-
ClioRS
őstag
Igen, valóban
Főleg ha Samsung és Apple szerepel a hírekben
Most látom, hogy ebből a hírből egyszerre kettőt is sikerült kreálni, a másik az ITCafén van.
Nem nagyon szoktam hozzászólni, viszont sokat olvasok, hozzászólásokat is, egyre több probléma van a hírekkel, és ezt azért szóvá is teszik........ Lehetne erre is figyelni ám
-
cairojack
aktív tag
Én anno, mikor még volt droidos tabletem simán le akartam tölteni rá a BBM-et, de később kiderült, hogy phone only. Na itt lett elegem az egészből. Nem is használok androidos telót, mert nincs egyetlen használható darab sem. Van egy céges hulladékom, de amennyire lehet kerülöm a használatát, no meg a hurcolását. Csak a BBM miatt ezen nem akartam változtatni. Nexus 7-en szívesen használtam volna a BBM-et, de ha nem, akkor nem. Kapjanak be egy savanyú cukorkát. Most meg ha áttolják fizetős üzleti appá... hát lelkük rajta.
-
C$abi
aktív tag
Nem birta biztos a sok kínait...
-
ClioRS
őstag
Bezzeg a 10.2.1-es frissítésről, ami elég nagy és komoly volt, arról nincs semmi infó.....
-
kbyte1024
veterán
Pont az mond le aki miatt B.B a B.B?? az üzentkezelés az egyik legjobb dolog a BB-ben!
-
petipetya
nagyúr
Népszerű? Hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest