- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Forrmell.enn
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Csak vissza jutunk a fényceruzáig!
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem értem mi szükség lehet erre, a laptop touchpadével tökéletesen használható a Win8, nem tudok olyat elképzelni amit ezzel a tapitollal (jujj!) jobban meg lehet oldani...
-
banhammer
veterán
Szerintem az MS részéről kár erőltetni egy asztali gép esetében a tapizást.
-
Simi2000
tag
Az ötlet tetszik, hogy valahogy az átlag ember is ki tudja használni a win8 új funkcióit. Én egérrel nem tudtam megbarátkozni vele.
Viszont ez a dolog értelmetlen. Minden használatnál elő kell vennem, rá kell illeszteni, kalibrálni? Vagy rajtahagyhatom, mert stabilan ott marad a helyén, és nem akadályozza az összecsukást? A kábele sem fog gondolom sehová beakadni, nem fog zavarni senkit....Ezt inkább asztali monitoron tudom elképzelni mintsem notebook-on. -
törölt tag
peerszeeee aztán a user meg üljön pislogás nélkül a metro előtt amíg megtalálja a programot amit szeretne, mert ha pislog valami mást indít el
továbbra is tartom hogy szerintem notin tapizni halálosan fölösleges, kényelmetlen, értelmetlen. tudom hogy van akinek meg nem az azt is tudom mondjuk, de én nem takarítom naponta kétszer a kijelzőt csak azért mert tapipaddal vagy tp-vel lassabban érek valahova...
-
törölt tag
nemár... ez 10 dollárért is halálosan fölösleges cucc... nem tapira kihegyezett panelt nyomkodni tollal? értem én hogy a metro mondjuk tapipaddal nem a kényelmesen használható kategória, de akkor már webkammal gesztusvezérlés is értelmesebb lenne ennél (mondom ezt úgy, hogy notinál ha el kell engednem a jf kombót akkor már ráz a hideg...)
zseniális találmány egyébként én kettőt kérek
-
zsiga_667
tag
Ezt küldeném a "Tapitoll" szó alkotójának:
[link] -
Totál értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest