- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paci.
tag
Hozzám olyat hoztak, ahol egy M-tech nevezetű csoda pukkant el, és vicces módon csak a memóriákat vitte magával. Egyébként érdemes volna valami statisztikát csinálni, -mert sokan számolnak be (én is) low-end tápok haláláról, ugyanakkor hallani hih-tech tápok pusztulásáról is- hogy az eladott/megmakkant arány hogy áll mondjuk gyártókként. Nem lennék meglepve, ha kb ugyanannyi lenne.
-
Paci.
tag
válasz
ZetorGumi #17 üzenetére
Helyes, szeretem az ilyen írásokat. Főleg ha vannak rendesen képek is.
(látom te is "kupista" vagymindig minden van mindenhol)
Mondjuk arra még gyúrnom kell, mit kell megméregetni egy félhulla tápon hogy merjem használni. Vagy lehet kapni ilyen túlfeszvédő bigyót molex-csatira, az a tuti. -
Paci.
tag
Hmm.. Úgyis van itthon kihasználatlan félhulla táp. És nekem is kinyiffant az IDE-s külsővinyó-ház téglatápja. Most úgy használom, hogy egyik döglött tápról levágtam az egyik kábelköteget amin a floppy tápja van, tömtem bele rézdrótokat és összedugtam az asztali gép floppy-tápjával. Így van kivezetve az áram a vinyónak + a külsőház elektronikájának. Tanyamodding rulez
Lehet összeszedem magam, és valami hasonlót én is mókolok mint Te. De előbb megvárom hogy befejezd és leszel olyan kedves hogy publikálod
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest