- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya192
csendes tag
CodeMaster nyilatkozott ezért megnéztem az EULA-jukat.
A licenszbe amit te elfogadsz szerepel egy ilyen sor:
"LICENCE RESTRICTIONS:
YOU AGREE TO ONLY USE THE GAME, IN ACCORDANCE WITH THIS LICENSE AND YOU SHALL NOT:
...
Use the Game, or permit use of the Game, in a network, multi-user arrangement or remote access arrangement, including any online use except as otherwise allowed as a non-commercial private feature of the Game and/or explicitly permitted by Codemasters or in accordance with the Steam ® Subscriber Agreement."
Szóval, az Nvidianak nem ad licensz és nem kell elfogadnia, mert csak hardvert ad, viszont a Codemasters a felhasználónak megtiltotta, hogy távoli eléréssel használja, kivéve ha engedélyezve van.
Ez szerintem azt jelenti, hogy az NVidia azért vette le mivel a szolgáltatásával lehetőséget adna, hogy a felhasználó úgy használja a licenszét, ami megsérti az EULA-t.
Szerintem is hülyeség, de az NVidia nem tehet más amíg a törvény jelen állása szerint a kiadó megszabhatja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Codemasters szerint az NVIDIA nem rendelkezik a szükséges licencekkel, így nem futtathatják az érintett játékokat a platformjukon belül.
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest