Új hozzászólás Aktív témák
-
Majd mennek a kínaiak Tájvánba, és vörös is marad
Neeem lesz itt kék lézer fehér csillagokkal. Vörös lézert sárga csillagokkal... Azaz igazi =)
-
szélerőmű
tag
Hosszú ideje megy már ez a formátumháború. Sokáig balhéznak, lehet hogy meglepődnek. Még pár év és illene az iparágnak tömegtermelni a holografikus korongokat. Közel 1 TB kapacitású lemezekről lehet olvasni. http://www.gamestar.hu/hd-dvd-vagy-blu-ray-egyik-se-teradisc.html
Addig megpróbálom kihúzni egyre nagyobb vinyók vásárlásával. Esetleg 1-2 játékot kiírok dvd-re. -
kem
addikt
blézert olvastam a cikk címében
-
LordX
veterán
Olvasd már el, mit írtál, mielőtt rányomsz a küld gombra, vagy legalább szerkeszd meg, ha minden 2. z-t y-nak ill. fordítva írsz..
Hogy jön ide a DVD-DL? Csak HD-DVD-ről (ami egyébként "kicsit" átállított mezei DVD gyártósoron legyártható), és BRD-ről (ami meg nem) írtak a cikkben. (Nomeg standard DVD-ről)
-
Croissant
aktív tag
A x264-eket én mkvmergegui-val szoktam szétvágni, tökéletesen megfelel, hiszen erre való. Van grafikus felülete, gyakorlatilag 3-4 kattintással lehet elindítani a szétvágást, ami egy korszerű számítógépen nem tart tovább pár percnél.
A dual lemezeket soha a büdös életben nem fogják eladni, ha mesterségesen fent tartják az árukat, így nem is értem, hogy nekik ebben hol a profitlehetőség. Ha fele annyiba kerülnének, mint közülük a legolcsóbb, úgy valószínűleg igen megnőne iránta a kereslet, mert praktikus, és talán az a bizonyos profit és létrejönne...
-
Vistaboy
veterán
Érdekes cím...
Bár a régi orosz találmányok között is akadtak jók (Egy szobába például már befért egy komplett számítógép is!) -
djtoomi
addikt
Hat ey aytan a furcsa,dl dvd.Minek?Folosleges eletemben egy dl dvd-t nem irtam inkabb 2 dvd gyorsabb sokkal,es olcsobb is,egy dl dvd minimum 7-800ft,2 dvd 150ft.A dl dvd-t 8x-osan irja a dvd-t 18x-osan,kerdes?Ha valami nagobb fajlt kell kiirni akkor emg tc-vel vagy winrar-al sytsyeded azt kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest