Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Majd mennek a kínaiak Tájvánba, és vörös is marad Neeem lesz itt kék lézer fehér csillagokkal. Vörös lézert sárga csillagokkal... Azaz igazi =)
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
szélerőmű
tag
Hosszú ideje megy már ez a formátumháború. Sokáig balhéznak, lehet hogy meglepődnek. Még pár év és illene az iparágnak tömegtermelni a holografikus korongokat. Közel 1 TB kapacitású lemezekről lehet olvasni. http://www.gamestar.hu/hd-dvd-vagy-blu-ray-egyik-se-teradisc.html
Addig megpróbálom kihúzni egyre nagyobb vinyók vásárlásával. Esetleg 1-2 játékot kiírok dvd-re. -
kem
addikt
blézert olvastam a cikk címében
Köszi!
-
LordX
veterán
Olvasd már el, mit írtál, mielőtt rányomsz a küld gombra, vagy legalább szerkeszd meg, ha minden 2. z-t y-nak ill. fordítva írsz..
Hogy jön ide a DVD-DL? Csak HD-DVD-ről (ami egyébként "kicsit" átállított mezei DVD gyártósoron legyártható), és BRD-ről (ami meg nem) írtak a cikkben. (Nomeg standard DVD-ről)
-
Croissant
aktív tag
A x264-eket én mkvmergegui-val szoktam szétvágni, tökéletesen megfelel, hiszen erre való. Van grafikus felülete, gyakorlatilag 3-4 kattintással lehet elindítani a szétvágást, ami egy korszerű számítógépen nem tart tovább pár percnél.
A dual lemezeket soha a büdös életben nem fogják eladni, ha mesterségesen fent tartják az árukat, így nem is értem, hogy nekik ebben hol a profitlehetőség. Ha fele annyiba kerülnének, mint közülük a legolcsóbb, úgy valószínűleg igen megnőne iránta a kereslet, mert praktikus, és talán az a bizonyos profit és létrejönne...
-
djtoomi
addikt
De,angol bill,angol op rendszer,es magyar bill,magyar op-al holnap lessz es eddig megszoktam angol bill-t magyar winfossal.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Vistaboy
veterán
Érdekes cím...
Bár a régi orosz találmányok között is akadtak jók (Egy szobába például már befért egy komplett számítógép is!)"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
djtoomi
addikt
Hat ey aytan a furcsa,dl dvd.Minek?Folosleges eletemben egy dl dvd-t nem irtam inkabb 2 dvd gyorsabb sokkal,es olcsobb is,egy dl dvd minimum 7-800ft,2 dvd 150ft.A dl dvd-t 8x-osan irja a dvd-t 18x-osan,kerdes?Ha valami nagobb fajlt kell kiirni akkor emg tc-vel vagy winrar-al sytsyeded azt kesz.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest