Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Akkor ne csináljon a VIA tábla pc-t! (meg ha lehet laptopot se!
)
Inkább maradjon a chipset gyártásnál,ez a via cpu ez kontár munka,annyi szufla sincsen bennük mint egy kiégett atomban!
Ne értsetek fére örülnék ha volami komolyabb procit felmutatna és azzal is nagyobb lenne a konkurencia a piacon,de ezek a mostani VIA procik -
Szanya
tag
válasz
Robi BALBOA #14 üzenetére
A VIA készítette ezt a cuccot. Gondolod, hogy más gyártótól vásárolna bele procit?
-
tomio
tag
A 3,6kg-ra reagálva a cikkben is szerepel hogy „A hátlapon ... tápellátó csatlakozó” ill. „További kiegészítőként egy rögzítőkeret is rendelhető hozzá, melynek segítségével falra szerelhető, de asztali állvánnyal is használhatjuk.”
ngabor2:
Van picit több mint egy hónapos openchrome cucc [nekem még nem volt semmi VIA-m, nem próbáltam] -
siva
aktív tag
Én kocsiba keresgéltem a múlt héten érintős PC-t (Tablet-PC) navival, dehát hamar lebeszélődtem látva az árakat (jobb 300e). Marad a sima PDA.
-
Robi BALBOA
őstag
via proci
Ebbe kelletvolna az atom vagy ha izmosabb cucc kell 2 magos atom de ne via c7-es proci! -
xedos
addikt
Szerintem a cikk címe alapján mindenki Tablet-pc-re asszociál -ezért reklamálunk a súly miatt. Pedig csak egy érintőképernyős ipari PC.
-
törölt tag
gondolom nem otthoni felhasználásra van ez kitalálva, ipari alkalmazása viszont szerintem jó lehet. van rajta minden ami kell, és ahogy nézem masszív is. az ára gondolom ennek megfelelő lesz
-
ngabor2
nagyúr
linuxszal? végre megcsinálták az unichrome-hoz a rendes drivert linux alá? mert amivel eddig próbálkoztam, az mind elég... zsenge volt. igaz, az nem tegnap volt, hanem kb. 3-4 hónapja.
-
törölt tag
Az hatlap? nem inkabb a teteje a gepnek? Vag fekvo elhelyezes neki az idealis?
orbano: csatlakozom.
-
alienpapa
senior tag
tuti h elírás. Amúgy pofás kis darab.
-
Lavves
tag
3,6 kg??
Ez nem elírás véletlenül?
-
orbano
félisten
buzi jó. szívesen eljátszogatnék egy ilyennel itthon. konyhába ideális lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest