Tábla-PC-vel jelentkezett a VIA

A VIA Technologies újabb tábla-PC-t jelentett be, melynek befogadó méretei 300,4 x 205,9 x 55,2 milliméteresek, súlya pedig 3,6 kg. A készülék - az alacsony fogyasztású 1,6 GHz-es ULV Eden vagy 1 GHz-es C7 processzornak köszönhetően - teljesen passzív hűtést kapott.

VIA VIPRO VP7710

A por- és cseppmentes készülékházban egy 10,4 hüvelykes érintőképernyő bújik meg, amelynek maximális felbontása 800x600 pixel. A megjelenítésről egy integrált UniChrome Pro II grafikus vezérlő gondoskodik, ami MPEG-2/4 és WMV9 videofájlok hardveres lejátszására is képes. Memóriából maximum 1 GB DDR2-es szabványú modult használhatunk, tárolók csatlakoztatására egy belső, 2,5 hüvelykes merevlemezeket fogadó, rázkódásvédelemmel ellátott keret, valamint egy Compact Flash Type I-es foglalat áll rendelkezésünkre.

A hátlapon egy VGA-kimenet, egy RS-422 és két RS-232 csatlakozó, egy audiokimenet, egy mikrofon- és vonalbemenet, bekapcsológomb és tápellátó csatlakozó, valamint egy Gigabit Ethernet port található. Itt kapott helyet az opcionális Wi-Fi modul kivezetése is, ami a 802.11 b és g szabványokkal kompatibilis. Az oldallapon további két PS/2, két USB 2.0 port és még egy Ethernet csatlakozó található. További kiegészítőként egy rögzítőkeret is rendelhető hozzá, melynek segítségével falra szerelhető, de asztali állvánnyal is használhatjuk. A készülék Microsoft Windows XP, Embedded és CE 6.0 valamint Linux operációs rendszerekkel is kompatibilis.

  • Kapcsolódó cégek:
  • VIA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés