Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz ddaydome #207 üzenetére

Itt az elv a probléma, amivel a filmcsatornák élnek főleg. A helyzet egyre undorítóbb lesz évről évre. Nem tudom melyik pakk van anyáméknak, szerintem egy drágább UPC... de hogy a Netfilx korában fizetsz egy rakás pénzt azért, hogy a sarokban az X-Fucktor, Szúrvivor, Szarban Szar, és a többi hányadék mocsok műsor beugráló logóját nézd a széleken levágott,gyakran HD-ről felskálázott filmeken... az több mint felháborító. Mert ugye a csatornák többségét már megvette a Vajnamaffia ha jól tudom, és a csatornákon ugyan azok a szellemi kútmérgező műsorok logói zúgnak a sarokban. Az se semmi, amikor az RTLII BL liga fociműsorát odafossák a sarokba. Inkább aranymetszésbe alső negyedbe... 5 perces untig ismételt ajánlókkal a takony saját gyártású műsoraiknak.

Régebbről nem rémlik az sem, hogy egy 45 perces sorozat részbe beleokádnának 3 reklámot (Viasat SD minőség 2017-ben... ???)

Ehhez képest egy Netflix UHD 12 euróért, úgy hogy akkor és azt nézed amikor akarod, filmközbeni reklámok és logók nélkül? Hát remélem ez lesz az utolsó döfés a kereskedelmi csatornák szívébe.

Új hozzászólás Aktív témák