Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
Kipróbáltam a hetes verzióját az ASC-nek (most csak a free-t) ,mivel régebben használtam az elsőtől kezdve. Sajnos ez sem kíméletes a felhasználóval ; utálatos módon "belerágja magát mindenhova kéretlenül" ,ahova nem kellene. Pl. böngészővédelmet ki a franc kért ?! Automatice települt . Nem volt rá opció a telepítésnél ,hogy ki lehessen kapcsolni. (Tudom ,utólag ki lehet söpörni a böngészőből ..NA DE..) A gyanútlan user ha nem figyel telepítésnél ,akkor a yahoo lesz a keresőmotorja ,és a kezdőlapja is ;és a tetejébe kap még egy Iobit eszköztárat is a böngészőjébe.
Aljas módon jó apró betűkkel igyekeztek "elrejteni" ezeket az opciókat telepítésnél
.Ja ,és telepítés után nem árt körülnézni az msconfig-ban a szolgáltatások résznél : becsempész vagy "kettőt" (tök feleslegesen) a futó szolgáltatások közé ; az autom. indításról nem is beszélve.Free vs Pro ? Bevallom őszintén ,szinte semmi különbséget nem vettem észre a gép sebessége terén (még a 6-os verzióról beszélek) . Hiába a "nagy " rendszer-optimalizálás , szemmel láthatóan nem észrevehető. Ha valaki mást tapasztalt ,cáfoljon meg
!
Ezekre az opciókra gondolok itt :
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Kutya topik
- Okos Otthon / Smart Home
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aljas módon jó apró betűkkel igyekeztek "elrejteni" ezeket az opciókat telepítésnél
.Ja ,és telepítés után nem árt körülnézni az msconfig-ban a szolgáltatások résznél : becsempész vagy "kettőt" (tök feleslegesen) a futó szolgáltatások közé ; az autom. indításról nem is beszélve.