- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
Kipróbáltam a hetes verzióját az ASC-nek (most csak a free-t) ,mivel régebben használtam az elsőtől kezdve. Sajnos ez sem kíméletes a felhasználóval ; utálatos módon "belerágja magát mindenhova kéretlenül" ,ahova nem kellene. Pl. böngészővédelmet ki a franc kért ?! Automatice települt . Nem volt rá opció a telepítésnél ,hogy ki lehessen kapcsolni. (Tudom ,utólag ki lehet söpörni a böngészőből ..NA DE..) A gyanútlan user ha nem figyel telepítésnél ,akkor a yahoo lesz a keresőmotorja ,és a kezdőlapja is ;és a tetejébe kap még egy Iobit eszköztárat is a böngészőjébe.
Aljas módon jó apró betűkkel igyekeztek "elrejteni" ezeket az opciókat telepítésnél
.Ja ,és telepítés után nem árt körülnézni az msconfig-ban a szolgáltatások résznél : becsempész vagy "kettőt" (tök feleslegesen) a futó szolgáltatások közé ; az autom. indításról nem is beszélve.
Free vs Pro ? Bevallom őszintén ,szinte semmi különbséget nem vettem észre a gép sebessége terén (még a 6-os verzióról beszélek) . Hiába a "nagy " rendszer-optimalizálás , szemmel láthatóan nem észrevehető. Ha valaki mást tapasztalt ,cáfoljon meg
!
Ezekre az opciókra gondolok itt :
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest