- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penndragon
tag
Én ugyan úgy elhagytam a 6000Ft-s fülesemet mint a 2000Ft-ba kerülőt...
-
Mennyire kényelmes ez a "ferdített dizájn"?
-
a feltűnőségen/egyediségen annyi értelmét látom, hogy éjjel/sötétben van esélyem megtalálni. vagy a táska mélyén, mert ugye "világít".
lesz rá kereslet, olcsó és menő, ez kell a fiataloknak
a hangminőség gyakran a zene minőségén bukik meg (teljesen igénytelennek látom a nem hozzáértőket ezen a téren), nem a fülesen.
-
Penndragon
tag
Nekem teszik. (:
-
peter9228
aktív tag
Neten találtam:
"A fluoreszkálás abban áll, hogy egyes hideg testek fotonokat nyelnek el, amelyeket utána nagyobb frekvenciájú, tehát kisebb enegriájú fény formájában kisugároznak. Az elnyelt fény lehet akár az ibolyán túli tartományban is, de a kisugározott már látható tartomány. Az elnyelt és kisugárzott fény energiakülönbsége magában az anyagban jelentkezhet molekuláris elfordulásként, rezgésként vagy hőként is.
A foszforeszkálás egy specifikus típusa a fotolumineszcenciának. Ennek során egy hideg tárgy azt a fényt sugározza ki, amit elraktározott de nem azonnal, mint a fluoreszkálás esetében, hanem a kisugárzás elhúzódhat akár órákig is." -
Spancho
senior tag
válasz
afterwhite09 #2 üzenetére
Én hasonló kommentér már kaptam figyelmeztetést
Szóval vigyázz a hasonlókkal
A fülhallgató ,meg ugyan olyan 1-2 ezer forintos pár hónap alatt tönkremenő bigyó lesz mint az összes ilyen ,ha világít a sötétben ha nem -
ledgeri
nagyúr
válasz
sketchifun #3 üzenetére
Na most ezt még egyszer!
(azt tudom, hogy az egyik fény hatására gerjesztődik, de amint vége a gerjesztésnek, vége a fénykibocsájtásnak nála is, míg a másik lassaban gerjesztődik le, így a gerjesztés után is bocsájt ki fényt... így nem tudom mit értesz a következő, eredményül kapott mondaton: A fluoreszkáló bocsájt ki magából fényt, a foszforeszkáló csak sötétben.) -
ledgeri
nagyúr
Sose tudom: melyik amelyik magától is bocsájt ki fényt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Főleg külsejével akarja felhívni magára a vásárlók figyelmét a TH-BEC200YG.
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest