- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
Sajnálom, hogy megpróbáltam pozitívan értelmezni a szerelhetőséget, én csak felvetettem, hogy mi van ha... Ez már csak felesleges szőrszálhasogatás... Én személy szerint örülök annak, hogy nem úgy csinálták meg (mert megtehették volna), hogy könnyen szétszedhető legyen, meghibásodni bármi megtud.
És az anyagismeret nem egy olyan óra, amit minden iskolában tanítanak...
Ettől függetlenül nekem volt szerencsém 1 éven keresztül tanulni, de az sem ment bele olyan szinten, hogy NYÁK-ot próbáljunk eltörni... -
AllTheBest
őstag
Nem vagyok iPhone tulaj, de volt már, és szereltem is. Pl: smartclinic.hu, google második találat, i6 alaplap CSERE 70ezer, ami akárhonnan nézem, még mindig olcsóbb mint venni egy másik i6-ot... Főleg, hogy ebben benne van a csere ára is, nyilván vannak helyek ahol magánemberként is be lehet szerezni alkatrészeket megbízható helyről, csak keresni kell, amit én most a kedvetekért nem fogok megtenni.
Azért az ember egy ilyen kaliberű VR headsetet nem 1 évre vesz szerintem. Ha nem is fél éven belül, de mondjuk 1 év múlva tegyük fel, hogy meghibásodik benne valami, pl a nyák megtörik egy eséstől vagy valami. Ha már a Vive árának a feléért az ember be tudja szerezni, akkor már nyert ügy( azt, meg hogy egy év múlva be lehet-e szerezni hozzá alkatrészeket, az már más kérdés, de abba már nem mennék bele, mert a jövőről felesleges vitatkozni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az elkövető most is az iFixit volt, akik szerint meglepően könnyű szétszerelni az eszközt.
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows Insider Program
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Softmodolt PS3 Slim - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest