Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
válasz
#72042496 #1564 üzenetére
Sajnos vannak tapasztalatink. Nem kis cégnél dolgozom. Százával szerzik be a notebook-okat, és rengeteg SSD halt már meg, vagy sok felejtett már el adatot, pedig kb. napi használtaban vannak, de 1-2 hét nyaralás szerintem nem nevezhető nem napi használatnak.
Mindenki úgy tesz, ahogy gondolja. Én csak írtam vmit közel 30 éves gépes tapasztalattal a hátam mögött. Természetesen én is tévedhetek, ez nyilvánvaló, de sajnos az SSD-k képesek felejteni, aminek a részleteibe most nem mennék bele. + Mindenki a Samsung-ot nyomja, pedig a Kingstone HyperX sokkal jobb szerintem, és a WD Blue-ról is olvasni jó teszteket, bár az szerintem kérdéses, viszont tény, hogy a WD a Sandisk-et vette meg. Sőt, múltkor szereztem hynix SSD-t, MLC-set, és az tuti nem fog tönkremenni egy darabig.
Csak ha vki nem tudná, a hynix az első 3 gyártó között van a SAMSUNG és a MIKRON triumvirátusában.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Ryzen sikerét továbbvíve az AMD most megmutatta az Intelnek, hogy mitől döglik a légy!
- Ryzen 5 4600G dobozos, garis!!! ELKELTEK!!!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest