- Házimozi haladó szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
"A Fujifilm instax Link Wide október 22-től lesz megvásárolható fehér és szürke színben, 59 990 forintos áron, az új nyomtató mellett pedig egy új, Wide formátumú, de fekete kerettel rendelkező fotópapír is piacra kerül, amit 10 darabos csomagban 4290 forintért vihetünk haza."
Megéri ezt ennyiért? 429 ft\nyomtatás. Neten bárhol töredékáron tudok fotót nyomtatni ehhez képest. Mostanában sokat fotózom, szeretném őket nyomtatásban is látni, épp azon gondolkoztam, hogy megéri-e fotó nyomtatót venni. Ha igen milyet? 10x15 képek lennének max.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
veterán
nem éri meg, az instax sose erről szólt. mondjuk szerintem már a nyomtató is lábon lövi az instant képek legszebb tulajdonságát, hogy megismételhetetlen
ha nem gond elmenni a képekért, a profi labor mindenképp olcsóbb. vagy nem, de akkor meg minőségi kompromisszumot kell kötnöd.
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
rednifegnar
senior tag
ez nem fotonyomtato, ez fenyerzekeny instax filmre (papirra) nyomtat de ez valojaban fenykepzogepekbe valo. az instant (pl polaroid/instax) nyersanyagok dragak, fotonyomtatasra nem valok ezek fenykepezesre lettek kitalalva.
vegyel valami tintast foto nyomtatot (pl epson) vagy szublimaciost (pl canon selphy).
[ Szerkesztve ]
A camera does not make art, the artist makes art.
-
kapal
tag
Nekünk egy Canon Selphy volt. Sajnos bedöglött és nem javítható.
Amíg működött (kb 3 év) nagyon szuper volt. 10*15-ös képeket tudott. 1 kép kb 100 Ft-ra jött ki, de ott volt kéznél és fantasztikus a minősége. Ha jól tudom, a Canon 100 évet ad a képek minőségére.
Gondolkodom egy újabb beszerzésén, de még utána nézek a mostaniak tartósságának.
Alapvetően javasolom neked a Canin Selphy-t, szerintem a többi nyomtató sem jobb és képminőségben biztos, hogy kiemelkedik. -
MittuDomain_
őstag
Én az 1339mm szélességen mosolyogtam nagyon nagyot, hát ez igazán wide.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
rednifegnar
senior tag
válasz MittuDomain_ #5 üzenetére
mivel ez nem nyomtatasra kitalalt anyag hanem fenykepezogepbe valo, oda meg meg nagy is mert a wide gepek eleg nagyok.
-
MittuDomain_
őstag
válasz rednifegnar #6 üzenetére
Félreértesz, 133,9 helyett 1339mm van a cikkben, azaz majd' másfél méter.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
rednifegnar
senior tag
-
Teasüti
nagyúr
Na végre van Instax Wide nyomtatójuk! Már évekkel ezelőtt kellett volna.
Az ára nem is vészes, tekintve a kisebb tesó drágább volt bolti áron. Használtan vettem ennyiért.
Ha fotós az ember, akkor jól jön egy Instax a táskába.
Hobbinak viszont drága dolog.
Viszont ha azt nézem, h oké, h előhivatni mindenhol olcsóbb jóval, de mégsincs egyetlen olyan családi fotó se otthon.
Míg mióta van Instax-om, azóta van.
(Tintás nyomtatóm utoljára 15 éve volt, nem kéne otthonra megint, munkához meg fotólaborból rendel úgyis mindenki.) -
Teasüti
nagyúr
Érdemes hozzátenni, h jelenleg egyedül az X-S10 tud nyomtatni vele közvetlenül, a többi Fuji kamera nem.
[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
en is azert szertem mert igy szuletik kezzelfoghato kep. bar nem annyira jo minosegu mint a regi fuji fp anyagok. meg meg a wide is kisebb egy kicsit. en meg fp-t hasznalok, sokat betaraztam, de instaxot is szoktam neha, a wide kicsit nehezebben beszerezheto, mini van szinte mindenutt.
nekem van zink nyomtatom, az kb a mini meret, elvileg hordozhato de annyira gagyi az akksija hogy csak drottal mukodik. na meg a szinei se valami paradesak de gyerekek szeretik.nyilvan lehet nyomtatoval szebbet, nagyobbat, olcsobbat csinalni ez nem kerdes. volt sokaig A3+-os epsonom (9 szines fejjel) de azt uzemeltetni rohadt draga es mindig problemak voltak vele. komolyan mondom tobb volt a szivas mint a hasznalat. ehhez kepest az instaxot meg kinyomod es kesz.
-
veterán
válasz rednifegnar #11 üzenetére
az fp-nek megy is fel durván az ára, mióta nem gyártják
-
rednifegnar
senior tag
off: mar 14-15e alatt nem nagyon van csomagja (ebya-on meg a duplaja is ). raadasul mind lejart, ki tudja milyen allapotu, ki tudja hogy taroltak, minimum egy lapot el kell loni hogy lassa az ember mit vett (ilyen arak mellett meg meg az az egy tesztlap is huzos).
itthon 4e alatt volt csomagja es valasztek is volt. mikor latszott hogy ennek mar vege, akkor vettem jo sokat. melyhutobe betettem, -18C es olyan mintha uj lenne, most is van egy a gepben. sokkal elesebb a kepe mint az instaxnak. arra hiaba losz kf geppel jo obival, nem nagyon lesz jobb mint egy instax gepben. ellenben az fp valodi negativ kontakt, jo felbontasu, szinhelyes. bonusz hogy elohivas utan marad egy negativod is, csak le kell mosni.A camera does not make art, the artist makes art.
-
veterán
válasz rednifegnar #13 üzenetére
ismerem, szerettem is, az utolsó dobozt asszem 12e forintért adtam el egy éve kb, mert rájöttem, hogy igazán jó érzéssel már nem fogom ellövöldözni, így legalább valaki örült neki. igazából csak a távmérős polaroid 350-et sajnálom, hogy már nincs mivel etetni. oké, van még a one instant, de az egy rossz vicc inkább képenként 10 euroért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen