Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz Petike1007 #30 üzenetére
Rájöttek, hogy nemsokára úgy fogunk gondolni a normál hdd-re, mint most a floppyra.
-
Góliát
őstag
Hihetetlen az OCZ. Eggyre gyorsabb SSD-k és hol lesz az út vége?!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
jilian
addikt
válasz elfelejtette #27 üzenetére
Csak annyi a tekerés benne, hogy a win telepítésénél az illesztőprogramot be kell neki tallózni, hogy lássa. ennyi.
Az OCZ oldaláról letölthető a driver.[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Konkrétan nem arra gondoltam, hogy a haveroknak mutogassam, milyen gyorsan áll fel... (mármint a windows)
Inkább azért kérdeztem, mert arra gondoltam, "hagyományos" meghajtó (HDD, SSD) nélkül, csak ezzel össze lehet-e rakni egy gépet.
Egyébként sem gondolom, hogy egy 3200GB-os változatnál sajnálnád azt a 32GB-ot (1%-ot!) a rendszernek.(#10) jilian: Köszi a választ!
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
zazahoho
őstag
Az árát jobb ,hogy nem is tudjuk ,mert ez a kategória kb.itt van sebességben és elérhetőségben is
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
boozoo
tag
Én a Windows boot-olásnál, amikor mennek a pöttyök, az mindig leállítom Escape-pel, hogy gyorabban boot-oljon. Nyerek vele összesen úgy fél évet
-
sampe
aktív tag
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
Petike1007
tag
Biztos ki lehet kapcsolni...nemtom...
Az a gáz a win7 bootnál,hogy amíg végig nem animálja azt a logót,addig nem tölt semmit...ezt énis észrevettem...
De igen..még mindig a bios a leghosszabb...
Nekem egy OCZ vertex 2 van,de az is elég gyorsNem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...
-
Devid_81
félisten
Ez a kemény nem az üvegvágó!
...
-
sampe
aktív tag
mondjuk ki mire használja a pct
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
sampe
aktív tag
Drágába lesznek ezek az ssd-k én inkább veszek az árukból 1-2 combosabb vgat
Nekem oly mindegy hogy 1,5 perc vagy 0,5 perc alatt tölt be a w7"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
- = Zk = -
félisten
nálam még sose volt ilyen
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Petike1007 #6 üzenetére
nah ,az a nem semmi W7 boot....
asszem, nézek vmi olcsó 64Gb-osat ide, az asztalibaezek a Z-Drive-ok meg elgondolkodtatóak. ha ezzel gondolták kiküszöböln ia winyókat, akkor nekem tetszik az ötlet. pláne, ha bootolhatóvá teszik.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
jilian
addikt
válasz elfelejtette #3 üzenetére
Igen boot-olhatók és nagyon komoly teljesítménnyel bírnak, igaz nekem csak a 120 Gb-os van...
30 WIN/maradék GAME -
banhammer
veterán
Durva.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
BiP
nagyúr
válasz Petike1007 #6 üzenetére
Hát nem is tudom. Egy gyors ssd-n is bootol ilyen gyorsan.
Mondjuk afelől nincs kétségem, hogy a hírben szereplő driveokon nem lenne még gyorsabb. Bár maga, míg az alaplap feláll, az a legtöbb idő. Meg a windows logoban amíg kergetőznek a pöttyök. Azt nem lehet egyébként kikapcsolni? vagy fixen végigmegy egyszer? Biztos az is lassít.
-
bteebi
veterán
Ezeknél szerintem nem szempont a bootolhatóság, bár ennek ellenére lehet, hogy bootolhatóak. Az ilyenekre szerintem leginkább adatbázisokat pakolnak, vagy pl. webszerverekhez használják, szóval olyan területeken, ahol fontos a villámgyors elérés . OS-re egy ilyet pazarolni pedig vétek lenne.
Ezek nem arra vannak, hogy kevesebb ideig lássa rajtuk az ember a Win logót, vagy gyorsabban töltsön be a Crysis 2 - bár arra is biztosan jó lenne .
A 3200 gigás változat tutira kerül majd vagy 3-5 MHUF-ba, de hogy a gyakran emlegetett példával éljek: olyan területeken, ahol ennyire fontos az extra teljesítmény, ott ez bőven megéri, hiszen pl. egy hasonló tudású SCSI/SAS RAID rendszer kiépítése (igen sok db méregdrága vezérlőkártya és winchester IS kellene hozzá) lényegében lehetetlen (IOPS-ban); ennek a kártyának a sebességbeli megközelítése is jóval többe fájna.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Petike1007
tag
A megfelelő bios-sal ellátott alaplapokban a revodrive-ok is bootolnak már...valószínűleg minden mai alaplapban ez már alap...
És mire meg tudod venni ezeket addigra meg tuti az leszItt megnézhetsz egy revodrive boot-ot...na most ezt szorozd 4-el, 5-el
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...
-
varsam
őstag
-
Apollyon
Korrektor
Ezek a cuccok nem valami mobil eszközök.. Ha tegyük fel nem lesz már ilyen ára és elterjed (legyen mondjuk 10 év), akkor tuti hogy jönni fog valami új csati legalább ugyanekkora sávszéllel, hogy legyen külső verziója is.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
elfelejtette
veterán
Ezek ugye boot-olható meghajtók? Vagy azt még mindig nem sikerült megoldani?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
varsam
őstag
2800 MB/s és 3200 GB kapacitás Az árra inkább nem vagyok kíváncsi
-
zapok
aktív tag
Az SSD-k sebességével már semmi gond, a megbízhatóság még kérdéses, de az árak, na azok még mindig nagyon elszálltak...
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest