- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Léghűtés topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
válasz
CriticalHit #157 üzenetére
Sokan az elődökhöz mérik és az akkori élményt várják. Nekem ez volt az első és beszippantott
Erre felbuzdulva kipróbáltam a new vegast mit mondjak
a maga idejében biztos fasza volt de mára elavult és ezt nem csak a látványra értem. Ez kb olyan mint a HL2-őt a HL-hez hasonlítani...
Az tény, hogy bugos meg sok idiótaság van benne de ekkora tartalommal és atmoszférával számomra bestEz az én saját véleményem és tiszteletben tartom azt aki másképp vélekedik
-
davidsone
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #154 üzenetére
persze szíved joga, nem is tudhatom uh. mivel nekem nagyon tetszett jöhet a new vegas kíváncsi vagyok változik a véleményem...
-
davidsone
addikt
válasz
Sebestyen01 #152 üzenetére
én is akkor toltam ki mikor először
jelent meg PC-re szerintem is játszható volt 30FPS lock, batmobil beszálláskor keményen betépett de amúgy rendben volt
-
davidsone
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #146 üzenetére
Szerintem nem az elődökhöz kell hasonlítgatni, a dying light is necc volt az első pár updateig...
...tartalmilag és hangulatban nagyon masszívak... -
davidsone
addikt
válasz
robertosz91 #138 üzenetére
Szerintem sokan vissza sírják a régi részeket ez nem csak a Falloutra vonatkozik, nekem ez volt az első a szériából, a bug-ok és idegesítő bugyutaságok ellenére idén a kedvenc
Iszonyat tartalom és hangulat van benne ami manapság igencsak ritka számba megy...
-
davidsone
addikt
válasz
robertosz91 #136 üzenetére
Számodra miért az év csalódása? Az elődökhöz hasonlítod v szimplán?
-
davidsone
addikt
+
1. Fallout 4
2. Dying light
3. GTA 5 PC-
1. Saints Row: Gat Out Of Hell
2. Battlefield Hardline
3. Valami gagyi Transformers cucc...
...a többit nem próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest