Hirdetés
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
(de úgyis jön megint a "kit zavar", "miért baj", stb vélemény. nem értik. szerintem nem is fogják...)
Javíts ki, ha tévednék, de még mindig nem sikerült megindokolnia azoknak, akik szerint az egész jelenség elítélendő azt, hogy miért baj az, ha valaki senkit nem zavarva kimegy fotózkodni/sétálni/piknikezni a megáradt Dunához. Abban eddig is egyetértettünk, hogy vannak olyan emberek, akik ezt nem képesek megtenni, ők hibásak.Én nem vitatom, hogy létezik erre érvetek, csak eddig még egyszer sem láttam leírva, vagy elsiklottam felette.
-
Psychonaut
veterán
Ha egyre gondolunk, akkor az egy, a '70-es évek óta óta megrendezett fesztivál, amit hivatalosan is töröltek 2005-ben a Katrina hurrikán pusztítása miatt, és csupán néhány tucat ember ünnepelte magának. Ja, és ez a város evakuálása közben volt, nem akkor, mikor bármit is tehettek volna a pusztítás ellen.
Dany: itt most elsősorban a rakparton nézelődő, sétáló emberekről volt szó: semmiféle munkát nem akadályoztak. Persze nyilván sokkal kényelmesebb katasztrófaturistázni fotelből, mint bármit is csinálni ténylegesen, végülis így is jobbnak lehet érezni magunkat azoknál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8 16 col 12.gen i5 / 16GB / 1TB új 1 napot ment eddig összesen.
- Acer Aspire 5 A517-58GM-78AT i7 / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
- Autós kamera eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest