Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
Azt kéne felfogni, hogy attól, mert valaki kimegy a gátra se nem lesz jobb, se nem lesz rosszabb ember. Főleg nem hasznosabb általába véve.
Az önkéntesek belső motiváció miatt mennek oda, akik idióták azok mennek vélt társadalmi nyomás miatt, ami valljuk be, messze van az igazi önkéntességtől.
Az olyan ember, aki maga miatt megy, az nem fog szólni. Aki meg szól, egy takony.Légyszi röviden válaszolj, ha válaszolsz
-
baluka26
veterán
Teljesen igazad van.
Ilyen ritkán van, ezt érdemes megnézni. Én mondjuk még csütörtökön sétáltam el Petőfi-hídról megnzni, de ha vizsgáztam volna ma, tuti meglestem volna valami látványosabb helyről.szab.tam: Azért a jelenlegi méretű árvízre nem lehet várost méretezni. Elviekben jöhetne akkora is, ami Budapestet áztatja, mostaninál nem kellett volna, csak 30 centival magasabb szint. Nulla valószínűségre meg egyszerűen nem lehet semmit alapozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest