Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
Azt kéne felfogni, hogy attól, mert valaki kimegy a gátra se nem lesz jobb, se nem lesz rosszabb ember. Főleg nem hasznosabb általába véve.
Az önkéntesek belső motiváció miatt mennek oda, akik idióták azok mennek vélt társadalmi nyomás miatt, ami valljuk be, messze van az igazi önkéntességtől.
Az olyan ember, aki maga miatt megy, az nem fog szólni. Aki meg szól, egy takony.Légyszi röviden válaszolj, ha válaszolsz
-
baluka26
veterán
Teljesen igazad van.
Ilyen ritkán van, ezt érdemes megnézni. Én mondjuk még csütörtökön sétáltam el Petőfi-hídról megnzni, de ha vizsgáztam volna ma, tuti meglestem volna valami látványosabb helyről.szab.tam: Azért a jelenlegi méretű árvízre nem lehet várost méretezni. Elviekben jöhetne akkora is, ami Budapestet áztatja, mostaninál nem kellett volna, csak 30 centival magasabb szint. Nulla valószínűségre meg egyszerűen nem lehet semmit alapozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest