- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sHafiii
tag
Az a baj, hogy ironikus a cím, én például most tisztára beizgultam, hogy lesz ilyen játék.
-
niyabinghi
tag
tankcsapdát? az atombunker látványosabb lett volna.
Nekem a kutya miatt cirmogott a szomszéd (80+ éves exkatona volt a lelkem, nyugodjon békében), aszongya ugatni fog. Hát igen, brekegni (még) nem tud, de dolgozom már az ügyön... De a legszebb akkor is az volt, amikor egy reggel békésen aludtam és megjelent az istenbarma ráfeküdve a csengőre, hogy kihívja a kékeket, mert tőlem megy ez a hangzavar, biztos én akarom kikészíteni. Okosan nézhettem, mert elbizonytalanodott és hazaporoszkált. Kicsit üldözte a mánia, na.De azért még mindig jobb, mintha rámtörette volna az ajtót, szóval ha így nézzük, rendes volt...
-
ProEvoFan
nagyúr
besírtam
-
mephi666
nagyúr
ez nagyon kemény... egyébként én is szeretem felcsavarni a hangerőt, ha egyedül vagyok otthon és úgy játszok... mellesleg most tervezek venni majd valamikor egy jókis hangrendszert valami szép mélyládával... 1szobás panellakásom van, 2. emeleten... ha pár hónap múlva hasonló hír jelenik meg kecskemétről, akkor: "sorry, én voltam"
-
asadasad22
őstag
ezzel a sztorival reklámozhatnák is a ps3 hangminőségét
-
ez_meg_emaz
őstag
Grat, ez komoly sztori volt.
Rég nevettem ilyen jót. A hsz-ekről nem is beszélve, vtom-al az élen. ...tankcsapdát lol.....
-
Xmodule
őstag
Hát ez LoL:_D
Amúgy tényleg sok még a "besúgós" korban ragadt ember. -
nrgia
őstag
És ha valamilyen sci-fi játékkal nyomultak volna? Az M.I.B.-t hívta volna Will Smithel az élen?
-
v.tom
őstag
Ennyit erről. Amikor mi a házunk udvarán járdát betonoztunk, a szomszéd feljelentett minket, hogy tankcsapdát építünk az udvarban. De utána voltak olyan kedvesek, hogy ne fázzunk télen, ezért teletömték szemeteszsákokkal a kéményeinket. Milyen jó ikerházban lakni.
De idősek voltak és már meghaltak
-
sz0k3e_
aktív tag
de_durva
hát ezen besírtamszerk: azért az eredeti cím se utolsó
: "SWAT team arrests two men for playing PS3"
-
LaMotta
aktív tag
Na neeeeee
! Ez állati
....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest