- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
daru
tag
Nekem a SW FU 1-is nagyon bejött,,nagyon várom a fojtatást,igéretes!
-
munky
őstag
válasz
cskamacska #16 üzenetére
Na ja. Az meg a másik.
Értem én, hogy az Erővel bűvészkedni mókás, látványos dolog, de az igazi az lenne ha próbálnának valamiféle egyensúlyt kialakítani aminek itt sajnos nyoma sincs.
-
BalaNce87
addikt
Ebbe a force unleashedbe létezik olyan hogy védekezés, vagy csak gyakni kell meg nem állásig?
-
cskamacska
addikt
Ha még csak az lenne a legnagyobb baj. Mint látni a videóban, starkillah a legmenőbb jedi a vidéken, olyat tud fél kisujjával ami Vader+Luke+Yoda kombónak is nehezen menne együtt, na ez már minimum felségsértés.
Jedi Knight részekben is tök hülyék voltak, hogy blaster+fénykard kombóval szenvedtek, mikor az ellenségek tucatjait egy fél kézmozdulattal a falhoz lehetett volna kenni.
Ez van akkor, ha egy játékbeli fícsör(FIZIKSZ RULEZ), mindenen felül áll.(főleg a filmekben látott valósaghoz való hűségen) -
munky
őstag
A Force Unleashed II megjelenését már várom.
Bár azt hozzá kell tennem, hogy a fénykardozás úgy nézem ismét megerőszakolása lesz a filmekben látottaknak.
-
plejik
addikt
SW FU 2 , leginkább ami várós az összes közül .
-
bigadam94
tag
válasz
errorcode06 #9 üzenetére
Igen, a Force Unleashed II jön PC-re is.
Fallout New Vegas: október 22. Gépigény itt. -
capulet75
addikt
Ide vele.Szétforceozom a galaxist.(Még ha nyelvtanilag ezért kivégzés is járna.)
-
errorcode06
őstag
Az Force Unleashed jön pc-re ? Ill a new vegas várhatóan mikor érkezik ?
Kíváncsi lennék a gépigényére -
keIdor
titán
Nekem a Force Unleashed 1 annyira nem jött be, de ez a második rész majd kárpótol érte, mert ez sokkal jobbnak tűnik! Na meg ez az új Bioshock se semmi!
-
Gero92
csendes tag
Már az első Force Unleashed is kegyetlen jó volt, nem hittem hogy lehet még fokozni...de sikerült
-
wednesday
őstag
A Bioshock érdekel főleg, na meg a New Vegas.
-
Dyingsoul
veterán
-
Manbal
senior tag
A star Warsnak valami csoda grafja lesz! és az 1 hónap múlva jön!
A Bioshock is nagyon ígéretes, de az még 1,5 év...
-
VictorHUN
aktív tag
Ez a Bioshock érdekes lesz
-
P00By
nagyúr
Ez már tényleg nem Star Wars! Ez egy félisten
-
bigadam94
tag
A BioShock Infinite gameplay nagyon durva.. Eddig nem játszottam BioShockkal, de azt hiszem, ez most meg fog változni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest