- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Félreértetted. Nem azt mondtam, hogy könnyebb "PC"-n, hanem azt, hogy könnyebb "billentyűzeten". Az a kombó, amit írtam, sokkal könnyebb. Az persze logikus, hogyha mindegyiket gamepad-el nyomod, akkor ugyan az...
Az meg, hogy 13.000 meccs után van olyan kombó, amit nem tudsz megcsinálni...erre mit lehet mondani? Ezért hagytam abba a játékot. Az nekem nem kihívás - nem csak ebben, egyik játékban sem - hogy egyfolytában szenvedek. Persze, legyen benne kihívás, de ahhoz, hogy normálisan játsszak, ne kelljen már nap 20 órát gyakorolnom. Ha meg csak úgy játszogatnék, akkor meg állandóan csak elkap az ideg, mert ez nem megy, meg az nem megy. Inkább nem játszom.
MK-nál átjöttek a haverok, és kb. fél óra után már élvezet volt játszani, mert mindenki egész jól nyomta a kiválasztott szereplővel. Ez az SF-ben mondjuk fél év...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest