- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Nekem elegendo a RB. :)
A simohoz nincs felszerelesem. Hivtak il2be, de sajnalom a penzt ezekre a joy periferiakra. :). Es hatar a csillagos eg tudom, vr, vagy tobb monitor..stb.
Egy normalisabb joy+pedal 50 ezer alatt nem nagyon van. Majd ha meg oregszem hozza :)
Amugy szepul a jatek, es ingyenes letere le a kalappal.
Evente par ezret en is koltok ra, ennyit illik.
De rengeteg olyan aprosagot javithatnanak, ami sokkal fontosabb lenne mint a sugarkovetes,. Jatszhatobb es felhasznalo barat felulet. Grafikai beallitasok ujrainditas nelkul, az ablakok hatterbe dobalasanak megszuntetese. pl egy csetablakba irsz, bedob egy csataba es nemnkepes parhuzamosan eletbe tartani az ablakot a betolto kepernyonelott. Es ehhez hasonlo koramult megoldasokat kellene modernizalni.
Boven lenne meg jatekos tabor, de ezek miatt elmegy a kedvuk. A kornyezetembe legalabb 4 en hagytak el, emiatt a porondot.Simulator nalam egyebkent akkor lenne kecsegttobb, ha a posztokon jatekos tars ulhetne, egy tankban annyian ahany szemely szukseges. Ugyan ugy a repuloknel. :)
Ez lenne szerintem nagy dobas, de ez csak egy alom marad...
Új hozzászólás Aktív témák
ph PC-n egyelőre a DirectX 11-es módhoz érkezett a fejlesztés, de konzolokon is működni fog, csak ott még ki van kapcsolva.
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest