- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Nekem elegendo a RB. :)
A simohoz nincs felszerelesem. Hivtak il2be, de sajnalom a penzt ezekre a joy periferiakra. :). Es hatar a csillagos eg tudom, vr, vagy tobb monitor..stb.
Egy normalisabb joy+pedal 50 ezer alatt nem nagyon van. Majd ha meg oregszem hozza :)
Amugy szepul a jatek, es ingyenes letere le a kalappal.
Evente par ezret en is koltok ra, ennyit illik.
De rengeteg olyan aprosagot javithatnanak, ami sokkal fontosabb lenne mint a sugarkovetes,. Jatszhatobb es felhasznalo barat felulet. Grafikai beallitasok ujrainditas nelkul, az ablakok hatterbe dobalasanak megszuntetese. pl egy csetablakba irsz, bedob egy csataba es nemnkepes parhuzamosan eletbe tartani az ablakot a betolto kepernyonelott. Es ehhez hasonlo koramult megoldasokat kellene modernizalni.
Boven lenne meg jatekos tabor, de ezek miatt elmegy a kedvuk. A kornyezetembe legalabb 4 en hagytak el, emiatt a porondot.Simulator nalam egyebkent akkor lenne kecsegttobb, ha a posztokon jatekos tars ulhetne, egy tankban annyian ahany szemely szukseges. Ugyan ugy a repuloknel. :)
Ez lenne szerintem nagy dobas, de ez csak egy alom marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest