Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Kell nézni egy Logi G920-at - ha PC - használtan. Nem kell tartani a használttól szerintem.
Általában azért hamar megunják az emberek, főleg ha kipróbálnak pár szimulátort és rájönnek, hogy ez igencsak melós és fárasztó. Pl egy Dirt Rally alatt konkrétan el tudok fáradni. Nem épp a kikapcsolódás kategória, ez már munka.
Szóval azért sok kormány jár körbe is a piacon, meg az ajándék kormányok is hamar apróra kerülnek.
Szerintem csak kevés olyan ember van, aki tényleg komolyan is gondolja a szimulátorozást. Ők meg általában tovább is lépnek a G920 szintről egy idő után, szóval szerintem ez a típus tök jó kezdésnek használtan. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Olcsók" közt Thrustmaster T150 vagy Logi G29/G920, szerintem ez a belépőszint 80-100k környékén (az új Logi Prót nem vágom), amúgy meg jóféle Thrustmaster szervó, aztán egyesével összeválogatni a komponenseket (kormánykerék, váltó, pedálszett, esetleg váz, kutyafüle, macskafarka).
Nyilván nem vagyok egy nagy kormányguru, de ez jó kiindulási alap imo. Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan "nagy" gyártók, amik túlmutatnak a legkomolyabb Thrustmaster rendszeren is, de ott már nagyon-nagyon komoly összegekről beszélünk, amiből nemfos igazi autót is veszel.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest