- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Nem tudom pontosan de ha ilyesmire gondolsz akkor ez irányba tudsz nézelődni [link]
TATABIKE
Ja az alvást kikapcsoltam mert néhány hétig úgy mentem de nagyon gyakran elkéstem úgyhogy nem sok értelme van így
mindent meg lehet szokni de nem muszáj elfogadni hogyha van más helyette
Ezek a lelkes vezetők 10-12:00 óra alatt le is vezetik azokat a brutális távokat 😎
Egyébként érdemes belenézni ezekbe a nagyon hosszú fuvarokban érdekes az hétszentség 😎
én már annyi vasat összegyűjtöttem hogy valójában nem is tudom hogy melyik a kedvencem mert egyik jobb mint a másik.Az eu-s meg a usa kamion modellekbe is nagyon jók vannak. Csak egy példát írok az eu volvo kamionok nem a kedvenceim de az usa modellek nagyon bejönnek szebbek is 💯 ami fullos vasaló kenworth t2000 . Mindkét játékhoz elérhető.
Tehát akkor neked a rövid nózis modellek tetszenek azok a cab overek. Ats-be is be lehet illeszteni eu-s vasakat. Teszteltem mert működnek. Ezek elérhetőek [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest