Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
miért ne tehetné?
1. Mert ezek notiramok. Ott még a vérbőséggel szenvedőbb szomszédnak vásárolgatós userek is inkább vesznek ki nem használt frekis/időzítéses ramokat, mint szabványokat teljesítőt.
2. Veér Istvánnak nem jó a zöld NYÁK, neki gémer NYÁK kell. Borda kell rá, színes meg villogós is, bár úgysem látná senki, mert vagy bent vagy lent vannak a slotok.
A TUF lap kb. ugyanez. Csak tudtommal az nem ipariba van szánva.
-
Tikakukac
titán
Toughbookok üdvözlik, bár sosem néztem milyet raktak beléjük gyárilag. A vinyókeretnél már hidaltam, tovább nem bontottam. Főleg mert cégesek
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest