Strapabíró DDR4-es SO-DIMM modulokat hoz a Transcend

Széles hőtűrésű memóriamodulokkal célozza meg az extrém igényeket a cég.

A Transcend olyan DDR4-es szabványú, SO-DIMM modulokat jelentette be, amelyek nem kifejezetten az átlagfelhasználókat célozzák meg. Ez köszönhető a minőségüknek, ugyanis speciális nyomtatott áramköri lapot használnak ipari minőségű kondenzátorokkal, illetve 30 mikrométer vastagon aranyozott érintkezőkkel. Az ajánlat valóban nagyon csábító, de ez nem jelenti azt, hogy a végfelhasználókat célzó modulok minősége nem elég jó, viszont azok biztosan nem állnak ellen az elektromágneses zavarnak, illetve nem képesek -40 és 85 °C-os tartományban üzemelni. A Transcend megoldásai azonban igen, és lényegében ez a különlegességük.


[+]

A Transcend SO-DIMM moduljai 8 gigabites Samsung B-die memórialapkát használnak, és elérhetők 8, illetve 16 GB-os kapacitással. Sőt, a 8 GB-os modellből van ECC-t támogató verzió is. Az effektív órajel 2400 MHz, míg az üzemfeszültség 1,2 V, azaz ezekkel a paraméterekkel szabványos megoldásnak számítanak.

A vállalat az új modulokat ipari felhasználásra szánja, ahol fontos a strapabírás, az extrém hőtűrés, illetve a folyamatos működés. Természetesen az újdonságok élettartam garanciával lesznek rendelhetők.

Előzmények

Hirdetés