Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz doc #197 üzenetére

elnezest, ugy tunik elso korben felreertettelek, az "az ms rohan és próbálja lekörözni" kijelentesedbol ugy tunt, hiszed, hogy a gugli jobb, s az ms masolja

viszont igy, hogy ezt a tevedesemet tisztaztuk, meg kevesbe ertem, hogy mi a problemad
    a peldadbol is tisztan latszik, hogy szerinted az ms versenybe kivan szallni es szall is
    a kerdes csak az, hogy ez teged miert zavar?
    azt hittem a verseny jo mindenkinek, s foleg Neked, mint felhasznalonak
    fura, hogy ha az ms monopoliuma kerul szoba, egymast taposva uvoltik az emberek, hogy valaki jojjon, nyomja le oket, eljen a verseny, mig most, hogy epp a google monopoliumat kivanja szeretne megtorni valaki, mar annyira nem is jo dolog az a piszok verseny?
    jah, hogy lehet a kihivo "szemelye" a problema?
    nem kellene ezeket a hulye megszalottsagokat felretenni?

masodszor pedig: ha valamit moonman-nek akarok irni, akkor azt neki irom, nem neked
    es igen, hoztal peldat, hogy a google - ugyan elhanyagolhatoan* - de jelen van
    ezzel nekem nincs is semmi gondom, viszont ezek utan azt allitod, hogy az msn viszont kvazi nem is szamit a keresopiacon valo reszvetelnek

*: megis hany szoftvert kell kiadni, hogy szamitson? megis mit kell talaljon a kereso, hogy szamitson?
    pontosan itt a kettos merce, hogy mig az egyik szamit szerinted, addig a masik nem, pedig mindketto jelen van
    ennyi erovel akkor linux sem letezik a maga 5% desktop reszesedesevel
    sot, te sem letezel, mint prohardver felhasznalo, hisz a hozzaszolasok kevesebb, mint 1 ezreleke szarmazik toled
    remelem, kezded erteni, miert is irtam, hogy kettos mercevel nezel
    es nem, nem meggyozni akarak, hogy a gugli nincs jelen a szoftverpiacon es/vagy az msn/wl kereso uberel mindent, csak arra kerlek, hogy gondold at megegyszer, elfogadhato-e csak az egyiket kiloni, mert neked nem tetszik (pedig ott van az)

a MOD-ban irt kerdesedet gondolom nem nekem szantad, en meg csak hasonlot sem irtam

Új hozzászólás Aktív témák