- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Egymás között ti hogy szoktátok ezt mondani? bambano humora vicces vagy bambano vicces? bambano véleménye igaz vagy bambanonek igaza van?...
Nem tudom miért esik jól szavakon lovagolni, pláne miután már megmagyaráztam a jelentését is, de azt tudom javasolni, ha problémád van a kijelentéssel tudod, hogy hol kell moderációt kérni.rii!
Az egész dolog ott indult, hogy az ember értékességéről beszéltél, miközben másik topic-ban nyíltan sárba tiprod a szoftverfejlesztők munkáját, ezt büszke keresztes lovag mintájára hirdeted és másokat is erre buzdítasz, sőt lehülyézed azt, aki nem teszi ugyanezt. Én erre mondtam azt, hogy ezt tőled hallani nevetséges. Úgy gondolom elég finoman fogalmaztam, személyeskedésnek még távolról sem lehet nevezni, de ha problémád van vele tudod hogy hol kell jelenteni az ilyesmit.
Arra is kértelek, hogy ne ezt a topic-ot offoljuk szét eme értelmetlen vitával, keress meg más kommunikációs csatornán vagy találj neki egy megfelelő topic-ot (ring), ha folytatni akarod, természetesen erre is fittyet hánytál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest