Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Egymás között ti hogy szoktátok ezt mondani? bambano humora vicces vagy bambano vicces? bambano véleménye igaz vagy bambanonek igaza van?...
Nem tudom miért esik jól szavakon lovagolni, pláne miután már megmagyaráztam a jelentését is, de azt tudom javasolni, ha problémád van a kijelentéssel tudod, hogy hol kell moderációt kérni.rii!
Az egész dolog ott indult, hogy az ember értékességéről beszéltél, miközben másik topic-ban nyíltan sárba tiprod a szoftverfejlesztők munkáját, ezt büszke keresztes lovag mintájára hirdeted és másokat is erre buzdítasz, sőt lehülyézed azt, aki nem teszi ugyanezt. Én erre mondtam azt, hogy ezt tőled hallani nevetséges. Úgy gondolom elég finoman fogalmaztam, személyeskedésnek még távolról sem lehet nevezni, de ha problémád van vele tudod hogy hol kell jelenteni az ilyesmit.
Arra is kértelek, hogy ne ezt a topic-ot offoljuk szét eme értelmetlen vitával, keress meg más kommunikációs csatornán vagy találj neki egy megfelelő topic-ot (ring), ha folytatni akarod, természetesen erre is fittyet hánytál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest