Új hozzászólás Aktív témák

• Bash

őstag

válasz bambano #133 üzenetére

Egymás között ti hogy szoktátok ezt mondani? bambano humora vicces vagy bambano vicces? bambano véleménye igaz vagy bambanonek igaza van?...
    Nem tudom miért esik jól szavakon lovagolni, pláne miután már megmagyaráztam a jelentését is, de azt tudom javasolni, ha problémád van a kijelentéssel tudod, hogy hol kell moderációt kérni.

rii!
    Az egész dolog ott indult, hogy az ember értékességéről beszéltél, miközben másik topic-ban nyíltan sárba tiprod a szoftverfejlesztők munkáját, ezt büszke keresztes lovag mintájára hirdeted és másokat is erre buzdítasz, sőt lehülyézed azt, aki nem teszi ugyanezt. Én erre mondtam azt, hogy ezt tőled hallani nevetséges. Úgy gondolom elég finoman fogalmaztam, személyeskedésnek még távolról sem lehet nevezni, de ha problémád van vele tudod hogy hol kell jelenteni az ilyesmit.
    Arra is kértelek, hogy ne ezt a topic-ot offoljuk szét eme értelmetlen vitával, keress meg más kommunikációs csatornán vagy találj neki egy megfelelő topic-ot (ring), ha folytatni akarod, természetesen erre is fittyet hánytál.

Új hozzászólás Aktív témák