Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi46
csendes tag
Megérkezett végre az egerem. Hogyan lehet beállítani, hogy a led akkor váltson színt mikor a CPI-t állítom a 2 érték közt? Vagy nem lehet ilyen beállítást állítani? Mert van folyamatos szín, van átmenetes, meg olyan, hogy folyamatosan világít valami szín és gomb nyomásra átvált egy másik beállított színre, de CPI-re nem találtam beállítást.
-
SunMount3r
nagyúr
Kívülről hogyan "erősíted meg" azt ami benn van?!
És mitől védi, a súrlódástól? Olyat még nem hallottam, hogy a sok huzogatástól elkopott volna a műanyag a kábelen... Kábeltörés szokott lenni inkább a probléma, azon meg megint nem értem, hogy segítene a harisnya? HA megtörik/elhasználódik az legbelül történik, nem pedig legkívül. Vagy a gumiharagnál (ha van) kopik el a dolog, de ott meg ugye nem ér fel a szövetelés sem.
-
tecsu
addikt
válasz
jaffa 2843 #33 üzenetére
Egy táp kábeleinél miért kellene komoly mechanikus védelem? Speciális esetben igen, de általánosan nem.
Ráadásul egy billentyűzet esetén elvárod a harisnyát, egérnél meg nem?
Nálam pl. pont fordítva van és semmi bajom nincs vele (Func egér, Logitech bill.).Azt, hogy "alatta persze, hogy ugyanolyan", nem igazán értetted meg.
A szövet egy plusz réteg, ez a lényege. Egy hozzáadott mechanikai védelem. Az alatt a kábel lehet akármilyen, a harisnya azt még megerősíti. -
Tápoknál meg max billzetnél van értelme, egérnél pont marhaság. 10 éves gumikábel különbül néz ki, mint az egy éves szövetelt vacak, ami szétrojtosodik.
Ott, ahol szükséges, normális, keményebb szövetet vagy műanyag hálót használnak. Egérnél minél puhább és könnyebb kábel kell."Alatta persze, hogy ugyanolyan.
"
Paracord-ot nem láttál még, ezek szerint. -
tecsu
addikt
válasz
jaffa 2843 #31 üzenetére
Alatta persze, hogy ugyanolyan.
A harisnya lényege a mechanikai védelem.
Oké, ezt is lehet csinálni gagyin és rendesen is. -
Azért tessék megrágni a marketinget mielőtt megeszi az ember.
Prémium nem a magasabb értékű dolgot jelenti, hanem a legnagyobb profitot jelentő parasztvakítást.
Lézer szenzor - Ugyanmár.. jól hangzik, eladható, de rosszabb
Aranyozott USB "csatlakozó" - Aha, mert ha a földet 'bearanyozzák' attól minden sokkal jobban megy.Fejtsd le a szövetet a kábelről és megérted, hogy alatta ugyanolyan, mint a többi. Szóval, ha még teszel rá valami réteget, akkor nehezebb és merevebb lesz. Logika.
-
CzGöbe
tag
válasz
jaffa 2843 #28 üzenetére
"Általában nehezíti és merevíti a szövet a kábelt, ergo felesleges."
Ha ez így lenne, nem a prémium kategóriában jelent volna meg a szövet borítású kábel. -
Bird
addikt
Steelseries Rival 100 egerem van módosított teflon talpakkal (köszi jaffa 2843
) . Az eddigi legjobb egerem.... A következő rágcsálóm is tőlük lesz. Szóval hajra Steelseries.
-
-
válasz
kretenallat #20 üzenetére
Nem értünk egyet.
Az MX518-am kábele nem volt harisnyázott, és olyan merev lett ott, ahol az asztalom szélén meghajlik (elindul lefelé), hogy amint picit jobban magam felé húztam volna, irritálóan kopogott az asztal szélén.
Ugyanez a G502 harisnyázott kábelével nem fordul elő, az még mindig teljesen rugalmas (és hangtalan!) és semmi olyan tűnete nincs, mint az MX518 kábelének volt.Szóval ezen tapasztalat alapján nálam deal breaker, ha nincs az egér kábele harisnyázva.
-
hemaka
nagyúr
válasz
SunMount3r #23 üzenetére
Bocsanat.
-
5150
aktív tag
Tetszik az új sensei vonal
-
Clay
senior tag
válasz
kretenallat #20 üzenetére
Így van, vékony hajlékony kábel sokkal jobb
-
Jól látom, hogy ezeken nem harisnyázott a kábel?
-
Garrick
csendes tag
Kicsit olcsóbb lenne és venném is a rivalt, nagyon bejön. Ezeket a jobb és balkezesek által is használható egereket viszont sose értettem. Bal kezes vagyok, viszont az első alkalomtól kezdve jobb kézzel használok egeret. Megy mind a kettővel, de ha kockulásról van szó, a jobb kezemet fényévekkel jobban tudom használni, míg a ballal marhára nem áll kézre sehogy se, semmilyen egérrel.
-
hemaka
nagyúr
Én egy FK2 Zowie-t használok, teljes megelégedéssel, tökéletesen passzol a kezemhez.
-
Tyrel
őstag
Lehet hogy csak X összeg felett ingyenes a szállítás, de nehéz olyan keveset vásárolni náluk hogy ne legyen az. Pl. ha egy Sensei 310-et bedobsz a kosárba már ingyen hozzák, és persze EU-n belülről is szóval nem kell a vám miatt se aggódni.
A SteelSeries Engine szerintem is nagyon jó, nem olyan ZS kategóriás feeling mint sok más driver, működik ahogy kell és sok lehetőséget ad, én is szeretem. Sőt volt pár konzolról portolt és/vagy konzolos irányítású játék, például a Witcher 3 is, amiknek a rettentő gyökér Key Bindings-eitől a hajam kihullott volna...
De az Engine-vel meg lehet trükközni őket és agyvérzést se kapsz tőle, hogy egy hülye játék miatt el kell rontanod az egeret (pl. billentyűzet gombokat nyomkodsz az oldalsó gombjaival), mert csak akkor aktív az a profil ha az adott játék fut.
Biztos 1-2 másik is tudja ezt, pl. a Razertől elvárnám, de nekem ez az első olyan egerem aminek a drivere úgy működik ahogy azt szeretném... pedig volt egy pár...#14
Nekem garis gondom nem volt még velük, de örömmel hallom hogy normálisak ebben is. Persze ha annyira jó fejek lennének hogy elkezdenék gyártani a billentyűzeteiket magyar kiosztással is, na az lenne az igazi. -
sqpp
őstag
Nekem Rival 700-as van és rohadt jó
Bár ott már elég beteg ár van.
Tyrel
A támogatásuk meg egy álom.. Volt egy Siberia 650-esem, aztán behalt pár év után, felvettem velük a kapcsolatot, mert még volt gari, aztán adtak egy kuponkódot és lett egy Arctis 7 full ingyen
-
CzGöbe
tag
Sok a 70 Euro? Amíg meg nem vettem kb ennyiért már jó pár éve a sima Rivalt, addig én is ezt gondoltam, de már untam, hogy 3-6-12 hónapnál nem bír többet egy 5-6-7-10-12 ezer forintos egér sem. Persze, visszavittem gariba, újat kaptam érte, vagy levásároltam másikra, ráfizettem, bármi, de:
1) ez szexi vörösen pulzál nekem
2) profilokat tudok beállítani a játékokhoz/programokhoz, macrokat is
3) kényelmes (nyilván az összes egerem kényelmes volt, amit vettem, hisz ez az alapvető szempont, csak nem olyan nagy a kínálat az én kezemhez/fogásomhoz mérten)
4) ez végre bírja! (azt leszámítva, hogy az ujjaim ezt a finom gumit már kikoptatták azon a 3 helyen, ahol fogom az egeret, de elvileg ezt már a Rival 300-zal orvosolták, remélem ez az új szilikon is tartós lesz.)
Szóval ha használom 4 évig hibamentesen, elégedetten, akkor szívesen kiadok 20 ezrest egy egérre (évi 5 k sok?)
Ha megadja magát valamelyik egerem, akkor vagy ilyenre, vagy 500-asra szeretném cserélni. -
SunMount3r
nagyúr
Én továbbra is várom a megváltást: egy legalább G400s méretű egér, de nem ormótlan nehéz és az oldalsóakon kívül még +2 programozható gomb is van a tetején (fakultatív, de "jó" helyen legyenek). Mindez olyan szenzorral, ami 2000dpi-n is babán festi a paint-test-et. (Egyszóval a G400s utódját
). A mai kínálat alapján már az is bónusz, ha jobb kezesen ergós. (Pedig amúgy a Rival-ok tetszenek.)
-
Jók a SteelSeries egerek, mondjuk a Logitech-hez képest?
-
-
tecsu
addikt
"Angle snappingtől és gyorsítástól mentes, valódi 1 az 1-ben mozgáslekövetés..."
Dehát ezek nem kikapcsolható feature-ök és a (spanyolviasz elnevezés) 1:1 lekövetés alapból minden egér sajátja? -
Tyrel
őstag
Így balkezesként az a Sensei 310 egy álom.
Van amúgy aki szídja őket, ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy számtalan egerem volt régen... Genius, A4Tech, Icon7, Roccat, Logitech és még sorolhatnám, kb. csak a Razer maradt ki a "régi nagyok" közül. Mind mind 1 - 1,5 éveket bírtak a kezem alatt, intenzív használat mellett, aztán egyszer csak megszűntek működni, elkezdtek duplázni ill. ghostingolni a mikrokapcsolóik, megtört a zsinórjuk, stb. Egyszóval sz*r volt mind, na.
Aztán vettem egy Sensei RAW-ot, 2013 októberében, és ezzel megtört az átok, ill. véget ért a döglődő egerek sora - a mai napig ezt használom.
(ja és a QcK egérpadjuk is hihetetlen jól bírja a strapát)
A 310-el meg is van a leendő utód, még az ergonómiát szoknom se kell majd mert ugyan úgy Sensei. Persze drága, de ráérek a vásárlással - SteelSeries webshopban mindig van Black Friday és ingyen szállítanak hozzánk is. -
leviske
veterán
A PMW3360 már a Rival 700-ban is elég meggyőző volt a tesztek alapján. Ha ezek képesek hozni legalább azt a szintet csak moderált tömeg és csökkentett csicsa mellett, akkor elég vonzó ajánlatot képeznek majd.
(#2) -FreaK-: Honnan az infó? A gyártó oldalán a Rival esetében 88 szerepel.
-
-FreaK-
veterán
A valós tömegük egyébként:
Rival 310: 92Gr
Sensei 310: 96Gr -
Fred23
nagyúr
A Rival 310-nek szuper méretei vannak számomra, remélem, kipróbálható lesz hamarosan Media Marktban! Viszont 70EUR sok érte, ilyen szenzorral 16k-ért is láttam már egeret. Másrészt ennél jobb szenzor már nem is kell, szóval aki megveszi, bármeddig használhatja nyugodtan. Szóval jó lenne megfogdosni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó valódi 1 az 1-ben mozgáslekövetést ígér.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- I7 8700k Gigabyte Z370P D3 alaplap 16gb ddr4 ram
- Dell Precision 15.6"FHD IPS/11.gen i7-1165G7/16GB DDR4/512GB SSD/Nvidia T500
- Új! Sportos laptop hátizsák USB kivezetéssel Kyndryl - csomag atm-ba küldés az árban!
- A4Tech Bloody N50, fehér gamer egér
- Újszerű! Kis kerek asztalka 230V és USB aljzattal, szövetkosárral - csomagküldés az árban!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest