- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
#52815360 #10 üzenetére
Cherry MX-Board 2.0 a leendo billzetemre gyartatott magyar kiosztasu kupakjaimmal.
-
Syz
senior tag
Tetszetős kis billentyűzet
-
ViZion
félisten
Jó is, szép is -elődje is az volt. Nekem a vörös/narancs és a fehér világítás tetszik, de ma már RGB sem horror ár, lehetett volna RGB-vel.
Na meg az ár... ca. 80 Eur volt a Func bill-em: Cherry red, vörös világítás, csuklótámasz, USB hub, harisnyázott kábel...
-
nyunyu
félisten
Attol meg mindig csak a stem egyik oldalan van vilagitas, tuloldalon nincs, igy a kupak rogzitesert felelos huvely arnyekolni fogja a LEDet.
A lencse meg arra kell, hogy a kapcsolo hasa alatt levo SMD LED fenyet fokuszalja.
Regebbi kapcsolokon meg hagyomanyos LEDek voltak atfuzve. -
leviske
veterán
Jól számolom, hogy ez kb a Roccat Ryos árában lesz kb? Eléggé megkérik az árát a háttérvilágításnak a 6Gv2-höz képest.
-
atike
nagyúr
Tank...
Akkor ezzel óvatosan kell csapdosni a gyökér kolléga fejét.
Nekem tetszik.
-
nyunyu
félisten
Vajon mennyit fotoboltoltak az elso kepen, hogy a LEDek helyevel atellenben levo feliratok (pl. felso sorban a szamok) is egyenletes keken vilagitanak?
120€ igy elso ranezesre picit soknak tunik, ennyiert mar boven lehet kapni Ducky Shine 3-at, vagy a regebbi, nem RGB Corsair Strafet is.
-
Sebestyen01
őstag
Inkabb ez mint a par napja feltunt zalmann csodak, gagyi kapcsolokkal, meg bazari muanyag cuccokkal!
-
[CsuCsu]
őstag
Nekem tetszik, kategoriajaban ara is ertelmes. 6 makrogomb mondjuk belefert volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest