Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZsolt93
csendes tag
Az első két rész nagy kedvenc volt, remélem a hármast megcsináljak rendesen.
-
Bazzzs
senior tag
A Battlefront játékokat nagyon szerettem, jó lenne, ha összehoznának egy új, minőségi részt a szériából. Milyen jó is lenne, ha kapnánk egy Battlefield 3 minőségű SW játékot (kifinomult animációk, Frostbite motor)... álmodik a nyomor
-
Peterson_
addikt
Miért ne lennének valók egy ilyen játékba?
Az univerzumban levő háborúk közül gyakorlatilag az összesben kulcsszerepet játszottak.
Erről szól Star Wars.
A kettő is többé-kevésbé a filmet követte és semmi gond nem volt a Jedikkel, amikor jól válogatták őket a helyszínekhez.
pl Kenobi az Utapaun, Ki adi mundi a Mygeeton.
Szépet lehetett velük fordítani ha forrósodott a talaj, ugyanakkor abszolút nem voltak halhatatlanok,(pl egy torpedó mellettük robbant, kapásból kinyiffantak) szóval nem lehetett ész nélkül rohangálni velük sem.
A főszál utáni amolyan "alternatív" részeknél néhol tényleg erőltetett volt oda nem illő karaktereket tenni, de ezekre a helyszínekre a háborút is kár volt keverni-szerintem-.Igaz, én kicsit fanatikus vagyok, de amúgy sem baj hogy nem egyfélét preferálunk.
A legjobb az lenne, ha nem kötelezően, hanem opcionálisan szerepelne benne ez az erő közeli vonal.
-
batai15
félisten
bf3 star wars köntösben, de tetszik!
-
Peterson_
addikt
Adná az ég!
Egy időben terjedt egy youtube videó, amin az állítólagos BF3 volt látható, hát én azóta várok. -
iMaverick
addikt
Korrekt kis anyag lehetett volna!
-
Király lenne ez csak a grafikán kéne egy kicsit változtatni
-
Spancho
senior tag
Elég nagy a valószínűsége szerintem ,hogy Xbla játék lesz belőle.
-
teeem
aktív tag
Reméljük igen, és reméljük hogy elkészül... (És azt is, hogy kombinálják a légi és földi csatát...)
-
Slystyle
őstag
Battlefront 3-at a népnek!
Lehet előveszem majd hamarosan a 2-őt egy pörgetés erejére.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest