Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Mini PC
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
"Normális multi IM kliensekből - ami kezeli az MSN-t is - pedig Dunát lehet rekeszteni Winen és Linuxon egyaránt. "
Ez csak szimplán nem igaz. Semmi más baj nincs vele. Kb 10-12 használható kliens van összesen, ebből kapásból 8 soha sem fog kilépni a bétából. Marad kb. 4 alternatíva, azok sem jók. (Linux)
Aki teheti meg elkerüli. Ez egyszerűen nem tartozik a "versus" vitakörbe.
Akkor most dobd ki a telefonod is, mert van benne sms funkció. Pont olyan "felesleges" mint ezek a kliensek. Természetesen majdnem elfelejtettem hogy a sátántól való ez is!
Mint feljebb írtam a 2009-es WLM még nem volt elcseszve, de Linux alá nem lehet behúzni....
Nem tudom, miért merül fel ez az MSN kérdés...
Azért mertül fel, mert a rendszerek felhasználói oldalát boncolgattuk, illetve kitértünk arra miért nem lehet egyiket a másikkal kiváltani teljesen. Hogy mást ne mondjak én igazán örülnék egy normális képszerkesztőnek is Linux alá. Ja és nem a GIMP-nek, mert az nem képszerkesztő, csak hogy tisztába tegyük a dolgokat... vagy mondjon nekem valaki ha tud alternatívát a 3DS Max helyett, esetleg egy Autocad "klón"?
Új hozzászólás Aktív témák
it A szabad szoftveres guru szerint egyszerre hasznos és káros a népszerű, de nem szabad játékok megjelenése a nyílt platformon.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox One
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Piper3D látványtervező szoftver
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest