Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
oké, említsük meg a freebsd-t,
Én az eredeti bsd -re gondoltam, csak elcsesztem.... van ilyen.
Utána a freebsd és a leágazások már más kérdés. Ami pedig átkerült, az tudtommal a userland egy része, alapvető dolgok, nem kernel szinten értendő, hiszen ott semmi közös nincs. Véleményem szerint a BSD jogi hercehurca elég nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a linux lett a végén a befutó, de persze lehet hogy tévedek...
1993. júliusában adták ki az első stabil, 1.0-s slackware-t. abban már volt grafikus desktop. És nem az volt az első, amiben volt desktop.
Igen, csak a manapság elhangzó ellenérvek jelentős része inkább az akkori megoldásokra volt igaz, bár akkor az ellenfél win95 sem volt épp egy álom rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest