- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #18 üzenetére
Igen pontosan
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #15 üzenetére
Lehetséges, hogy ők a cikkben említett gdrive-os régebbi verzióval próbálkoztak. Én viszont a legfrissebb classic verziót raktam fel.
Vagy még amire tudok gondolni, hogy 910 Bluetooth és a 915 LTE verzió közt lehet valami.
Nekem be van állítva SIM kártya és fixen bekapcsolásra van állítva. -
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #13 üzenetére
Jelentem elsőre működött
Tesco önkiszolgálóban voltam, fizetés előtt megnyitottam az appot, rá mentem a kártyára és beírtam az óra zárkódját. Aztán érintés és fizetett is.
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #9 üzenetére
Sziasztok,
Watch 5 LTE + Xiaomi 12
Én ma raktam fel a leírás ötletéből kiindulva, viszont a magam módján és elsőre jónak tűnik watch 5-ön.
Total Commander-rel a telefonomra telepített legfrissebb Simple Classic-ból generáltam apk-t (3.78.0)
Geminiman wear os manager-rel sideload-oltam.
Majd elindítva beléptem google fiókkal.
Ezután fel is dobta az említett kártya regisztrálási dolgot, viszont ott figyelni kell, hogy le kell görgetni és egy jelszót kért (gondolom a simple fiókét)
Ha ez megvan egy kezdőlap gomb jelenik meg.
Ezután csak várni kell, viszont ha közben ellenőrizné az ember akkor a kártya alatt még ott lévő "regisztrálja kártyáját" rész csak annyit ad be, hogy "Regisztráció" és két gomb, ügyfélszolgálat és kezdőlap. Itt nem kell megijedni csak nem fért ki, hogy az eszköz regisztráció alatt van és várni kellett kb 10-15 percet.10-15 perc után, elfogadta a simple és rá lehetett nyomni a kártyára a tokenhez.
Valódi tesztnek reggel fogom tudni alávetni, de ránézésre minden tökéletesen működik.
Azért írtam le tesztelés előtt, mert tudom, ha most nem írom le akkor, holnap elfelejtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest